Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Теробороні дозволили використовувати гранатомети та системи ППО: текст постанови

Категорія:

Кабінет міністрів України вніс зміни до Порядку застосування зброї членами добровольчих формувань територіальних громад. Перелік дозволеної зброї суттєво розширений.

Якщо раніше члени формувань тероборони мали право застосовувати лише особисту мисливську зброю, то зараз їм дозволена стрілецька зброя та інші види озброєння, повідомляє Українська Асоціація власників зброї з посиланням на Урядовий портал.

Згідно з документом, стрілецька зброя – вогнепальна, пневматична ствольна зброя для стрільби кулями або іншими видами патронів; інші види озброєння – артилерійське озброєння, ракетні системи (комплекси), керовані (некеровані) ракети та їх складові частини, комплекси (установки) для їх запуску та складові частини до них, засоби керування зброєю (вогнем), системи дистанційного керування ракетами, обладнання для транспортування та обслуговування ракет, гранатомети, вогнемети, міни, гранати.

Наші інтереси: 

Тероборона відіграє дуже велику роль у цій війні. Розуміти це і робити все необхідне для сприяння територіальним громадам та їхнім силам самооборони.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи