Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тайвань передав Україні 800 безпілотних бомбардувальників ближньої дії Revolver 860 – Bild (відео)

Категорія:

Дрон здатний нести до восьми мінометних зарядів та за командою скидати їх один за одним. Дальність дії цього БПЛА становить близько 20 км, цю відстань у разі повного завантаження він долає за 40 хвилин.

22082601.jpg

Revolver 860. Фото - Twitter Oryx

Про те, що Тайвань передав Україні 800 дронів-бомбардувальників ближнього радіуса дії Revolver 860 повідомило німецьке видання Bild, не вказуючи джерела інформації. Інформація про можливість постачання Україні партії Revolver 860 вперше з'явилась у медіа кілька днів тому, її офіційних підтверджень немає, пише Ліга.net.

Нагадаємо, що Пентагон у вересні планує укласти контракт на виготовлення для України безпілотників-камікадзе Switchblade 600.

 

Наші інтереси: 

Україна отримує найновіші та найсучасніші засоби ведення війни. Очевидно, Тайвань підтримує Україну і передає Україні ці дрони непублічно, щоб не привертати уваги, адже ми знаємо, що Тайвань має, як і Україна, великого агресивного сусіда і перебуває вже багато років, як і Україна, в ситуації постійної небезпеки. КНР постійно чинить військові провокації проти незалежної держави Тайвань – країни, яка насправді є Республікою Китай. Комуністична партія Китаю заявляє, що Тайвань – це частина КНР, у той час, як Тайвань не тільки ніколи не був частиною КНР, але і є де-юре тією самою Республікою Китай, яка повалила останню Китайську імперію в 1912 році.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи