Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світ поступово прокидається і починає протестувати проти ковідного тоталітаризму

Після серії протестів, що протягом тижня тривали у Франції, сьогодні протестували міста Італії та Австралії.

20210725greenpass.jpg

Напис на плакаті демонстранта у Римі: Зелений паспорт – це лайно. Саме зелений колір обраний в Італії для так званого «паспорту вакцинації», котрий має штучно розділити людей на покірних та безправних.

Вчора у Франції знову пройшли протести проти ковідних обмежень. Уряд Франції збирається ввести «паспорти вакцинації», без котрих не пускатимуть на роботу, у громадський транспорт, у магазини тощо. Тобто, вакцинація нібито добровільна, але без такого паспорта ви позбавлені громадянських прав і свобод. Вчора у Парижі були потужні маніфестації, які поліція розганяла за допомогою сльозогінного газу.

Цікаво, що у протестах брали участь і багато тих, хто сам вакцинувався, бо вважають неприпустимим таке штучне розділення людей на касти "чистих" та "недоторканних", яке намагається накинути країні уряд. Традиції свободи та вільнодумства у Франції живі.

 

Демонстранти у Римі

А сьогодні серія акцій протесту прокотилася містами Італії. Найбільш потужні були у Римі, Неаполі, Турині та Мілані. «Libertà, basta dittatura» (свобода, геть диктатуру), - лунало на вулицях та майданах. - «Ні ‘зеленому паспорту’!». Всі ці ковідні обмеження вбивають малий і середній бізнес. Особливо у туристичній та ресторанній галузях, які мають велике значення в економіці країни. А головне, ці всі примусові вакцинації, локдауни, паспорти вакцинації – є хаотичними та спрямованими не на подолання хвороби, а на те, щоб привчити населення до покірного виконання будь-яких забаганок влади. І все більше людей починають це розуміти.

Ось відео із Мілану

 

Багаточисельні акції протесту відбулися в Австралії. Не обійшлося і без зіткнень з поліцією.

 

Франція, Італія, Австралія, Британія, Греція. Хто наступний? Світе, прокидайся!

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що справжня мета хаотичних ковідних заборон - привчити населення до готовності покірно виконувати будь-які, навіть самі абсурдні забаганки влади. Все більше людей починають це розуміти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Україна теж висловила протест. В багатьох містах пройшли мітинги та автопробіги! Сила в єдності. Психопати в паніці! Добро переможе! Прямуємо до світла!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Україна теж висловила протест. В багатьох містах пройшли мітинги та автопробіги! Сила в єдності. Психопати в паніці! Добро переможе! Прямуємо до світла!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Саме так ! Народ за народом прокидається, Україна - не остання :

ФРАНЦУЗИ НА ВУЛИЦІ ПРОТИ ВАКЦИНАЦІЇ Й "САНІТАРНОГО" ПАСПОРТУ - ВЛАДА БЕЗПОРАДНА !

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=243512637603100&id=100058330967902

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !