Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 16

Свастика у військовій символіці США

Свастика у військовій символіці США використовується з часів Першої світової війни. У повоєнний час свастика зображувалася на Боїнгах Р-12 та на літаках 55 PS, які перебували на озброєнні американських ВПС з 1929 по 1941 рік.

Свастика у військовій символіці США використовувалася вже в Першу світову війну: вона наносилася на фюзеляжі деяких літаків знаменитої американської ескадрильї «Лафайєт» у вигляді індивідуальної емблеми. Так само був присутній на всіх літаках у вигляді прикраси малюнок індіанця з свастикою.


У повоєнний час свастика зображувалася на Боїнгах Р-12 та на літаках 55 PS, які перебували на озброєнні американських ВПС з 1929 по 1941 рік.



Крім того, свастика була зображена на шевроні 45-ї піхотної дивізії армії США, який та носила з 1923 по 1939 рік.



У 2005 році ліваки-«антифашисти» угледіли на аєрофотознімках казарми на базі ВМС США в Сан-Дієго, збудовані у формі свастики, і підняли гучну кампанію в ліберальних ЗМІ. Lester Haines писав: «ВМС США перебудували бункер Гітлера в Сан-Дієго…», «Образливу структуру можна знайти на Бугенвіль-роуд, ВМС США, Сан-Дієго…». До підтримки «денацифікації будівлі» приєднався і Дейв фон Клейст, провідний радіошоумен в Міссурі The Power Hour…



У 2014 році лівацьку пропагандистську кампанію підтримав російський ресурс Рolitikus.ru. Це і не дивно! Росія давно веде гібридну війну проти Америки.



Оскільки ходили чутки, що під тиском ліваків-«антифашистів» військове командування прийняло рішення перебудувати будівлі і навіть виділило для цієї мети $600 000, то я вирішив подивитися, як виглядає будівля сьогодні. Сучасні інтернет-технології дозволяють бачити весь світ.

Ось такими я побачив будівлі в Сан-Дієго сьогодні!



Джерела:

Архів Військово-історичного товариства «СПАДЩИНА».


Наші інтереси: 

Знати історію США, нашого стратегічного партнера.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи