Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Суд заарештував на 2 місяці ексзаступника міністра оборони В'ячеслава Шаповалова

Працівники ДБР (державного бюро розслідувань) за погодженням Офісу генпрокурора повідомили про підозру нещодавно звільненому заступнику міністра оборони України В'ячеславу Шаповалову, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ.

23020203.jpeg

Кабмін призначив В’ячеслава Шаповалова заступником міністра оборони України у листопаді 2021 року. До цього він обіймав посаду заступника міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Співрозмовник УП в правоохоронних органах повідомив, що за клопотанням ДБР 2 лютого Печерський районний суд Києва обрав Шаповалову запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою застави в сумі 402 мільйони 600 тисяч гривень.

Як пише Українська правда, за даними слідства, Шаповалов лобіював укладення договорів про постачання продуктів для військових за завищеними цінами, а також закупівель бронежилетів, касок, одягу та інших речей для потреб Збройних сил України низької якості на загальну суму понад 1 млрд грн.

Шаповалов подав у відставку і був звільнений 24 січня після публікації журналіста Юрія Ніколова про закупівлі міноборони за завищеними цінами продуктів для військових.

Наші інтереси: 

Судити не тільки пішаків, а й тих, хто за ними стоїть і з ким вони ділилися краденим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи