Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Столичні школярі зможуть ходити до школи без вакцинації

Світ:

У Києві дітям, у яких немає щеплень, не заборонятимуть ходити до школи чи садочка, заявив заступник Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

"2 вересня розпочнеться новий навчальний рік, і заборони невакцинованим дітям відвідувати заклади освіти не буде. Заборонити дітям відвідувати заклади освіти ми не можемо" - цитує Мондриївського Gazeta.ua.

За його словами, якщо збільшаться дані про захворювання, тоді Київська влада має забезпечити дітей можливістю на дистанційну освіту, щоб обмежити доступ до школярів без вакцинації.

Мондриївський каже, що влада міста разом із медиками має працювати над тим, щоб вакцинація дітей відбувалася на належному рівні. Тому профільна комісія КМДА вирішила доручити департаментам освіти і медицини опрацювати форму інформування киян про необхідність вакцинації.

За словами чиновника, заклади освіти не мають права та можливості перевіряти достовірність довідок про вакцинацію дітей, які надають батьки.

Україна останні роки знаходиться серед країн світу з найнижчим рівнем охоплення вакцинацією. 

Нагадаємо, нещодавно колишня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і колишня міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявили, що Дітей без щеплень не візьмуть в школи.

А в червні цього року була опублікувала петиція на офіційному сайті Президента України про захист невакцинованих дітей від дискримінації. За цю петицію можна проголосувати ще протягом 6 днів. 

В тему:

Небезпечна імунізація (підбірка актуальних статей)

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

Наші інтереси: 

Вакцинація дітей - це зло, яке батьки (які здатні думати і аналізувати інформацію) тишком-нишком уникають. Знати, що вакцинація дітей шкідлива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи