Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Статки 8 людей перевищують $100 мільярдів. Співзасновники Google приєдналися до клубу мільярдерів

Згідно з Індексом мільярдерів Bloomberg, у цьому клубі домінують американські технологічні підприємці. Вісім найбагатших людей у світі разом мають статки на суму понад 1 трильйон доларів. 

21041301.jpg

Ларі Пейдж і Сергей Брін.Фото: James Leynse/Corbis Historical/Getty Images

Ось вони: Джеф Безос (Jeff Bezos), Ілон Маск (Elon Musk), Біл Гейтс (Bill Gates), Бернар Арно́ (Bernard Arnault), Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg), Ларі Пейдж (Larry Page), Уорен Бафет (Warren Buffett) та Сергей Брін (Sergey Brin). Цього року до їхніх статків додалися сумарно 110 мільярдів доларів, повідомляє Bloomberg.

У 2017 році Джефф Безос з Amazon.com Inc. був першим, хто досяг позначки 100 мільярдів доларів від часу, коли співзасновник Microsoft Corp. Білл Гейтс зробив це у 1999 році. Тоді статки Гейтса впали, але статус мільярдера він повернув у 2019 році.

Ілон Маск від Tesla Inc. та Марк Цукерберг з Facebook Inc. приєдналися до клубу мільярдерів минулого року, оскільки технологічна індустрія привела до підсилення можливости розбагатіти завдяки пандемії коронавірусу, яка прискорила перехід життя в онлайн.

Співзасновники Google Ларі Пейдж та Сергій Брін цього року додали понад 20 мільярдів доларів до свого багатства, що є найбільшим прибутком.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що у світі існує баланс: хтось багатіє, а хтось бідніє. Технологічні гіганти збагатилися, а дрібні та середня підприємці розорилися в результаті так званої пандемії коронавірусу та безумного тотального локдауну по всьому світі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи