Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сотні людей у Нідерландах протестували проти комендантської години

Комендантську годину ввели для "обмеження поширення коронавірусу". Акції призвели до сутичок між поліцією та демонстрантами. За інформацією поліції, затримано більш як сотню людей.

21012503.jpg

Поліція Амстердаму йде вгамовувати протестувальників

У нідерландському місті Ейндховен, що на півдні країни, пройшла акція протесту проти коронавірусних обмежень, яка переросла у масові заворушення. Поліція застосувала водяні гармати та сльозогінний газ, щоб вгамувати протест. Деякі демонстранти кидали феєрверки, грабували супермаркети, розбивали вітрини та будували барикади, повідомляє DW.

У місті Урку протестувальники спалили центр тестування на коронавірус.

Протести спалахнули й в інших містах країни, зокрема, в столиці Нідерландів Амстердамі.

Крім того, поблизу Маастрихту відбулися сутички між поліцією та учасниками нелегальної вечірки, на якій були присутні приблизно 100 людей.

З 23 січня у Нідерландах ввели нічну комендантську годину з 21:00 до 04:30. Таке обмеження у країні запровадили вперше після Другої світової війни. Порушникам загрожує штраф розміром 95 євро (понад 3,2 тисячі гривень).

Лише за першу ніч після запровадження комендантської години у Нідерландах виписали більш як 3600 штрафів, а 25 людей — затримали.

Крім того, ще з жовтня у Нідерландах зачинені всі бари та ресторани, а з грудня — школи та більшість магазинів. Країна також заборонила польоти з Великої Британії, Південно-Африканської Республіки та Південної Америки.

 

 

 

 

 

Наші інтереси: 

Люди вже втомилися від так званої "турботи про їхнє здоров'я", коли звичайну вірусну інфекцію намагаються зробити чумою 21 століття.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи