Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 44
  • Переглядів: 49

Службовці квартирно-експлуатаційних підрозділів вкрали 138 млн грн, виділених на потреби Армії

Категорія:

Серед підозрюваних – 3 начальники квартирно-експлуатаційних управлінь (КЕВ) у м. Харкові, на Миколаївщині та Дніпропетровщині, 7 начальників квартирно-експлуатаційних відділів у містах Кропивницькому, Чернігові, Львові, на Прикарпатті, Житомирщині, Волині та Луганщині, а також представники комерційних структур.

24072001.png

Фото: gp.gov.ua

За результатами слідчих дій затримано та повідомлено про підозру 30 особам, з них 15 – у складі організованих злочинних груп, повідомив Офіс генерального прокурора.

Посадовцям інкримінують розтрату та привласнення коштів під час закупівель за завищеними цінами паливної деревини для потреб оборони, електроенергії, природного газу, меблів для армії, проведення будівельних робіт на об’єктах військової інфраструктури, а також зловживання владою або службовим становищем, недбале ставлення до військової служби, створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній.

Одному з підозрюваних – начальнику регіонального КЕВ  – інкриміновано незаконне набуття активів на суму 11,7 млн грн у вигляді комерційного майна, земельних ділянок, інших засобів та речей через оформлення їх на довірену особу.

У межах слідства проведено понад 70 обшуків в приміщеннях структурних підрозділів територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь та комерційних підприємств по всій території України.

Наші інтереси: 

Такі потвори, які крадуть під час війни, сидячі в тилу, поки інші гинуть і вмирають, поки народ скидається на дрони та інші потреби для військових, мають бути суворо засуджені, а їхнє майно та майно їхніх жінок та дітей – конфісковано. Вони числяться в Армії, але не воюють, а мародерять! Потрібно негайно реорганізувати цю зграю військових тиловиків, які отримують величезні заплати з державного бюджету, реально не приносять користі та ще й наживаються на війні. Виявляється, що у нас є такі структури як квартирно-експлуатаційні підрозділи!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи