Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Скоро вжаримо: Британія "протиснула" нову зброю для України – посол Пристайко

Категорія:

Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії Вадим Пристайко розповів про новий пакет військової підтримки України в її протистоянні російській агресії. А також відзначив, як британці невербально демонструють свою підтримку України.

 

22012203.jpg

Вадим Пристайко

Велика Британія на кожній державній установі окрім свого прапора підняла Український прапор. Навіть над будівлею розвідки та контррозвідки міністерства оборони Королівства. Кожне посольство Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії по всьому світу підняли Український прапор поруч зі своїм прапором. Депутати Британського парламенту приходять з синьо-жовтими стрічками на піджаках. І це при тому, що у них заборонено окрім Британського прапора будь-які інші прапори.

Можна сказати, що це – символічна підтримка, але ні. Британці постачають Україні продукти, ліки, автомашини, генератори, зброю, бронежилети. Велика Британія та США – це два двигуни, які підштовхують інші країни та НАТО.

Вадим Пристайко пообіцяв, що невдовзі Україна побачить нове озброєння, про яке зовсім нещодавно вона не могла навіть мріяти. Британці навчають українців опановувати те озброєння, яке незабаром приїде в Україну.

Посол відзначив, що прем'єр-міністр Боріс Джонсон та інші міністри його кабінету на своєму з'їзді Консервативної партії, який пройшов тиждень тому, у своїх виступах та обговореннях половину сказаного було присвячено Україні та ролі Великої Британії.

"Ніхто не криється. Ніхто не боїться назвати війну війною. Всі розуміють, що це війна до кінця. І це війна не тільки проти України. Це війна проти всього Заходу і Проти Британії", – зазначив Вадим Пристайко. Велика Британія на відміну від європейських країн та НАТО йде далі у своїх намаганнях консолідувати підтримку України, зазначив він.

Наші інтереси: 

Розуміти, що наш союзник зараз – це в першу чергу Велика Британія. І не забуваймо, що перед війною Україна створила тристоронній альянс з Польщею і Великобританією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Асиметричний :)

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Асиметричний :)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У мене у родині йдуть такі розмови, що коли Україна починає хвалитися своїми досягненнями у галузі озброєнь, чи іноземними оборонними новинками, які ми отримали, то тим самим грає на руку ворогу. Цим особливо "грішать" програми на кшталт "Громадянської оборони" чи "Антизомбі". Бо цілком імовірно, що серед "п'ятої колони" всередині нас вистачає людей, які чудово розуміють українську мову, але після цього акуратно і слухняно доносять до москворотих господарів, що саме планує Україна. Що скаже натомість Путін? "Нє смєшитє моі Іскандери"? 

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Українці врахували помилки початкового етапу війни і вже обережніше висловлюються про все, що бачать навколо себе. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!