Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Штрафи для бізнесу за порушення "карантину" піднімуть до 51 тисячі гривень

Світ:

На наступній сесії Верховної Ради України внесуть законопроект про посилення відповідальності підприємців за порушення так званого карантину. Штрафи становитимуть від 31 до 51 тисячі гривень. Законопроект вже пройшов погодження в комітеті.

201013sobaky.jpg

Ми в шоці: люди в намордниках!
Ми в шоці: люди в намордниках!

Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів народний депутат від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

"Якщо, наприклад, це торговий центр, то охорона не має пускати людей без маски. Деякі заклади не дотримуються обмежень, позакривати ми їх не можемо, це неправильно, економіка не витримає ще одного локдауну", - підкреслив Радуцький.

Виходить, що штрафи хочуть підняти за те, що відвідувач того чи іншого магазину не одягнув маску! Ще один спосіб здерти з бізнесу та підприємця гроші на рівному місці. Вже анонсували про підняття податків в наступному році. Тепер – штрафи. 

Нагадаємо, на початку локдауну підприємців, які не закрили свої магазинчики або майстерні, штрафували на 17 і 34 тисяч гривень. Торговці одягом, будматеріалами, квітами та насінням для посадки, господарчими товарами й навіть водій маршрутки стали жертвами закону №3219, який Верховна Рада ухвалила 17 березня.

Наші інтереси: 

Розуміти, що тупість, безглуздість і аморальність чинної влади просто зашкалює. Тому цьому безумству навіть не варто пручатися, аби зберегти своє психічне здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи