Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Щодо порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 437 КК України проти Президента РФ В.В. Путіна

«Щодо порушення кримінальної справи за ч. 2 
ст. 437 КК України проти Президента РФ В.В.
Путіна, Голови Ради Федерації Федеральних
Зборів РФ В.І. Матвієнко, четвертого президента
України В.Ф. Януковича, т.з голови ВР АРК В.А.
Константінова і т.з. голови РМ АРК С.В. Аксьонова
за розпалювання загарбницької війни в Україні
за попереднім зговором громадян України із
завойовниками з РФ» 

Заява 
 

 

Генеральному прокурору України
О. Махніцькому

Борківського Віктора Вікторовича,
03164, м. Київ, вул. Бахмацька, 18, кв. 21

«Щодо порушення кримінальної справи за ч. 2 
ст. 437 КК України проти Президента РФ В.В.
Путіна, Голови Ради Федерації Федеральних
Зборів РФ В.І. Матвієнко, четвертого президента
України В.Ф. Януковича, т.з голови ВР АРК В.А.
Константінова і т.з. голови РМ АРК С.В. Аксьонова
за розпалювання загарбницької війни в Україні
за попереднім зговором громадян України із
завойовниками з РФ» 

Заява 

З метою завоювання території України Президент РФ В. Путін вступив у зговір із Президентом України В. Януковичем про ухилення підписання В. Януковичем, від імені України, договору з ЄС про вступ до Європейського Союзу з метою спровокувати антиурядовий виступ народу в Україні. Ця народна реакція на свавілля В. Януковича й мала стати підставою для звернення В. Януковича до В. Путіна про ввід військ РФ на суверенну територію України.
Але В. Янукович з переляку втік з України, чим сплутав карти В. Путіну. Це й спонукало його вступити у зговір з С. Аксьоновим та В. Константіновим, спонукавши їх захопити владу в АРК під охороною спецназу РФ, що вони й зробили.
Захопивши владу в АРК, С. Аксьонов та В. Константінов створили підгрунтя для початку військової інтервенції армії РФ на територію України, якою є й півострів Крим, а не самостійна територія АРК як суб’єкта власності на цю територію.
Президент В. Путін, прихистивши В. Януковича, організував останньому прес-конференцію в Ростові на Дону. На цій прес-конференції В. Янукович звернувся до В. Путіна з проханням розпочати війну проти суверенної України. Згодом була зачитана і відповідна заява В. Януковича до В. Путіна, як Президента РФ, розпочати війну проти суверенної України.
Розуміючи, що він розпочинає війну проти сусідньої держави, В. Путін, вирішив прикрити свою інтервенцію з метою загарбання України, звертається до Голови Ради Федерації В. Матвієнко з проханням надати дозвіл на проведення військових дій в Україні.
Рада Федерації, уже з подач В. Матвієнко, розглянула подання В. Путіна та одноголосно надала йому дозвіл на військові дії проти України. Дослівно, щоб не допустити неточностей:

«Рассмотрев обращение президента РФ. и исходя из интересов и безопасности жизни граждан РФ, наших соотечественников, и личного состава воинского контингента вооруженных сил РФ, дислоцирующихся в соответствии с международным договорами на территории Укрианы, Автономная Республика Крым в соответствии с пунктом «г» части 1 статьи 102 Конституции Российской Федерации Совет Федерации Федерального Собрания Российской Федерации постановляет: дать согласие президенту РФ на использования Вооружённых сил Российской Федерации на территории Украины до нормализации общественно-политической обстановки в этой стране».

Як бачимо, мова йде про дозвіл на військові дії (війну) проти України не в порядку захисту співвітчизників, як вказано у преамбулі, а з метою «нормалізації громадсько-політичної обстановки у цій країні». Тобто, поновити на посаді Президента України В. Януковича силою автоматів РФ. Саме з цією метою і було розпочато війну в Україні у районі військової бази РФ, якою є АРК.
Своїми протиправними діями фігуранти по справі нанесли не лише матеріальну шкоду Україні, а й нанесли, фактично непоправиму, шкоду міжнаціональним братнім відносинам між російською та українською нацією та принизили корінне населення в Україні та її невід’ємній частині - Кримському півострові, кримським татарам.
Враховуючи наведене, прошу порушити кримінальну справу проти Президента РФ Владіміра Владіміровича Путіна, Голови Ради Федерації РФ Валентини Іванівни Матвієнко, четвертого Президента України Віктора Федоровича Януковича, самозваного Голови АРК Володимира Андрійовича Константінова та самозваного Голови РМ АРК Сергія Васильовича Аксьонова за п. 2 ст.. 437 КК України: «Планування, підготовка, розв’язування і ведення агресивної війни».
У ході розслідування звернути відповідну увагу та відреагувати на злочин В. Януковича щодо передачі іноземній державі усіх державних та військових секретів України. Додатково інкримінувати В. Константінову та С. Аксьонову захоплення влади в АРК з допомогою спецназу РФ тощо.

Прошу не звертати увагу, як на правову основу введення військ РФ на територію України в районі Криму як повернення історичної справедливості володіння Кримським півостровом Всеросійською імперією, оскільки РФ є правонаступницею СРСР, який, у свою чергу, не є правонаступником Всеросійської імперії.
Якщо керівництво РФ визнає поновлення, де-юре існуючої Всеросійської імперії і передасть владу Романовим, то я, як спадковий дворянин РІ, готовий стати на захист прав Всеросійської імперії, яку незаконно знищили більшовики Росії, а не «бандьоровці». Усе інше – фарс агресорів.
Цей фарс фігуранти у справі намагаються прикрити так званим «референдумом кримського народу» як апологетом всеукраїнського референдуму від 01.12.1991 року щодо проголошення незалежності України.
По перше, такого конгломерату як кримський народ не існує у природі, а є народ України, у складі якого є кримськотатарський народ. 
По друге, референдум від 01.12.1991 року, батьком якого є я, відбувся у відповідності до ст..ст. 5, 69 конституції УРСР щодо права України виходу зі складу СРСР, та ст..ст. 5, 72 Конституції СРСР щодо права союзних республік виходу зі складу СРСР. Автономні республіки таким правом не наділялися.
А в Конституції України та Конституції АРК узагалі не йдеться про референдуми виходу АРК з України, бо Україна є унітарною державою. 

Щодо кримінальної відповідальності за завідомо незаконну заяву про злочин - попереджений.

Додаток: на 15-ти арк..

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Заява
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи