Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Щоденні смерті від COVID у Швеції досягли нуля, в той час як інші країни готуються до нових локдаунів

Категорія:

Сьогодні Швеції нема в новинах. Для цього є причина – 7-денне середнє значення смертності від COVID минулого тижня у Швеції було нульовим. І вже близько тижня на нулі.  Загальний рівень смертності Швеції у 2020 році був нижчим, ніж у більшості країн Європи, а її економіка постраждала набагато менше.

21072601.jpg

Андерс Тегнелл (Anders Tegnell), головний епідемолог Швеції. Фото: Ali Lorestani / TT News Agency via Reuters

Попри критику, шведський підхід до пандемії продовжується й сьогодні. На відміну від європейських сусідів, Швеція приймає туристів. Підприємства та школи працюють майже без обмежень. Що стосується масок, то там вони не тільки не є обов’язковими, але й нерекомендованими – шведські чиновники з охорони здоров’я їх не радять носити, пише у своїй статті на FEE Джон Мілтімор (Jon Miltimore).

Як відомо, президент Франції Еммануель Макрон зі своїм урядом постановили, що невакцинованим особам більше не дозволять заходити в кафе, ресторани, театри, громадський транспорт тощо.

Але не тільки Франція вводить нові обмеження через новий варіант COVID-19. Нещодавні обмеження в Австралії поставили половину країни під суворий режим блокування, хоча рекордною кількістю тестування – провели  82 000 тестів! – виявили лише 111 нових випадків коронавірусу.

Ось тільки Швеції в коронавірусних новинах нема.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У 2020 році Швеція зазнала наклепів через локдаун. The Guardian назвав підхід Швеції до «пандемії» "катастрофою", а CBS News заявила, що Швеція стала "прикладом того, як не можна поводитися з COVID-19".

Ще рік тому було очевидно, що перебільшені заяви про "шведську катастрофу" були хибними. Але через рік вже маємо незліченно багато доказів того, що Швеція поводилася з пандемію правильно. Загальний рівень смертності Швеції у 2020 році був нижчим, ніж у більшості країн Європи, а її економіка постраждала набагато менше. Тим часом сьогодні Швеція вільніша та здоровіша, ніж практично будь-яка інша країна Європи.

Оскільки більша частина світу залишається охопленою страхом, а країни розробляють нові обмеження основних свобод, Швеція залишається життєво важливим і яскравим нагадуванням про те, що існує кращий спосіб.

Якби шведи визнали свою стратегію невдалою, то ввели б жорсткі заходи.

Наші інтереси: 

Продовжувати викривати ковдоаферу і доносити правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Вже не вперше читаю про "шведський феномен", як про відповідь коронавірусним обмеженням - і ніяк не втямлю: а в чому ж, власне, секрет феномену? Я хоч і не прихильник вакцинації, але наразі нам звідусіль кажуть: вакцинуйтеся! - бо іншого шляху нема. А в чому ж тоді феномен Швеції?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Вже не вперше читаю про "шведський феномен", як про відповідь коронавірусним обмеженням - і ніяк не втямлю: а в чому ж, власне, секрет феномену? Я хоч і не прихильник вакцинації, але наразі нам звідусіль кажуть: вакцинуйтеся! - бо іншого шляху нема. А в чому ж тоді феномен Швеції?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Феномен Швеції в тому, що вони послали всіх шахраїв подалі і гнуть свою лінію.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Феномен Швеції в тому, що вони послали подалі не всіх шахраїв, а лише ковід-хуцпістів. Завдяки цьому у Швеції відсутня економічна криза, а натомість є екомічне зростання. І, смертність від ковіду в Швеції, в розрахунку на одну людину, стала нульовою, тобто, найнижчою в світі. Якби ж вони послали подалі всіх шахраїв...То, державна підтримка сексуальних збоченців, та державна пропаганда сексуальних збочень в них була б відсутня. І, еміграція без жодної ассиміляції була б також відсутня...А, натомість у шведів на державному рівні була б пропаганда націоналізму, і висока народжуваність у самих шведів. Також у них би була низька злочинність. Це б в них було би, якби вони послали подалі всіх хуцпістів...Наслідок всього цього ще зветься економічним чудом...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, ця стаття дуже важлива! Буду часто посилатись на неї.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!