Зображення користувача Петро Олар.
Петро Олар
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що я знайшов на морі

Ліричний роздум в час, коли муза заплила далеко в Балтійське море…

Я вже немолодий українець, що фактично тільки не був в Антарктиді, то здивувати чимось важко. Найкращі пляжі Італії, Єгипту і Турції вже були - там скучно. А тут так сталось, що я в Литві. Запитаєте: а про які пляжі і супервідпочинок можна говорити? Що є в Литві? Юрмала - це латвійський вийняток завдяки пісенному фестивалю, який розкрутили зірки сцени ще з радянських часів. Згадаєте, що був в ті часи ще і курорт Паланга, а це є Литва.

 

А я відкрив для себе Святу землю в околиці Паланги, що має ім’я Швянтойі. У цьому райському куточку настільки тихо і спокійно, що навіть сім'я лебедів тут спокійно ростить своїх лебедят.

Просто тут тихо, і навіть коли зайшов попити чай в Релакс-парк – це таке світле просторе кафе на березі моря, то мене тут зустріли з радісною посмішкою, а головне - музика, що через 15 хвилин понизила мій тиск майже до норми.

А ще наш Сашко зняв кілька фото, якими не можу, щоб не поділитись з вами. Море було в тих попередніх фото, які знімав я. А берег побачив Сашко через об'єктив мого фотоапарату - оце задоволення і знайшли ми на березі Балтійського моря. Про людей і цікаві зустрічі в наступних матеріалах.

А через годину ми побачимо, хто прилетів до нас з Києва першим прямим рейсом Київ – Паланга. Про це та інші цікавинки в наших наступних матеріалах.



Петро Олар та Сашко Агішев (світлини) - Швянтойі, Литва

Наші інтереси: 

Розвиток туризму Міжмор'я

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи