Зображення користувача Люба Покотило.
Люба Покотило
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що робити, якщо працедавець вимагає від вас вакцинацію

Світ:

Ви пишете йому офіційного листа, у якому, зокрема, запитуєте, чи є вакцина юридично визнаною (чи є експериментальною), чи може він надати вам інформацію про цю вакцину й запевнити, що вона була випробувана належним чином (повністю незалежно та суворо на контрольних групах), і які є на сьогодні результати випробувань. 

 

Отже, в листі-зверненні до свого працедавця ви пишете:

Пишу вам щодо питання можливої вакцинації проти Covid і хочу бути поінформованим та знайти всю необхідну інформацію перед щепленням. Буду вдячний, якщо Ви заздалегідь надасте мені таку інформацію відповідно до вимог законодавства.

Пишу вам щодо питання можливої вакцинації проти Covid і хочу бути поінформованим та знайти всю необхідну ішформацію перед щепленням. Буду вдячний, якщо Ви заздалегідь надасте мені таку інформацію відповідно до вимог законодавства.

Прошу відповісти мені на наступні питання:

  1. Чи є вакцина юридично визнаною або експериментальною?
  2. Чи можете Ви дати мені інформацію та запевнити, що вакцина була випробувана повністю незалежно та суворо на контрольних групах, і, перш за все, які є на сьогодні результати випробувань?
  3. Чи можете Ви надати мені повний перелік інгредієнтів вакцини, які я маю отримати, і чи може якийсь із них бути токсичним для мого організму?
  4. Чи можете Ви назвати якісь побічні ефекти, пов'язані з цією вакциною з моменту її введення?
  5. Чи можете Ви підтвердити, що вакцина, яку Ви пропагуєте, не є експериментальною терапією модифікації генів мРНК?
  6. Чи можете Ви підтвердити, що відповідно до Нюрнберзького кодексу, Ви як мій роботодавець не чините жодного тиску?

Як тільки я отримаю вищезазначену інформацію в повному обсязі й буду впевнена/-ий, що для мого здоров’я немає ризику, а мій сімейний лікар це підтвердить, я буду дуже рада/-ий прийняти Вашу пропозицію щодо лікування цією вакциною. Однак за певних умов. А саме:

  1. Ви письмово підтверджуєте, що я не постраждаю від цієї вакцинації. 
  2. Пропозиція повинна бути підписана кваліфікованим лікарем, а за будь-яку шкоду, яка трапиться зі мною у зв'язку з цією процедурою буде юридична та фінансова відповідальність.
  3. У випадку, якщо мені доведеться відмовитися від цієї вакцинації, будь ласка, підтвердьте, що це не вплине на моє становище і не завдасть мені шкоди чи дискримінації. Я також зазначаю, що мої права все одно зберігаються. Дуже дякую.

Однак, якщо з якихось причин Ви будете вакцинуватися, то, будь ласка, зробіть аналіз крові до та після вакцинації та збережіть результати.

Додатково: Вакцинація від COVID-19 в Україні є добровільною для всіх – лист-роз'яснення Міністерства економіки України

Наші інтереси: 

Борімося за свої права і можливість самим обирати, що для нас корисно, а що ні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Боротися за правду завжди! Але потрібна тактика відповідно до обставин.

Гарно, дуже гарно.

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Практика, принаймні та, з якою стикався, показує, що вчителів просто ставлять перед фактом. Причому, це виглядає достоту як додаткове навчальне навантаження. Звична річ, від якої не втечеш. І вчитель не тікає, а йде, гордо схилившись у три погибелі. А потім каже: я знаю, що це афера, але вкололася, бо так треба було. А ти будеш?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, розкриваючи евфемеїзм: "Я знаю що це афера, але я підтримав її, бо так треба мені. Треба, тому що, понад усе, я хочу зберегти свою роботу, без жодних ризиків звільнення. А, ти підтримаєш її?". Отак от і просувається зло. За сприяння та підтримки боязливих та брехливих людей.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так. Ви праві. На жаль, так і просувають зло й далі стимулюють покірність. Я пішла зі школи саме тому, що потрібно було підкорятися директору, твою незгоду або заперечення не беруть до уваги. Там треба було бути, як всі, та не висовуватися (правила життя в СРСР). І це було вже в українській школі на початку 2000-х!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Боротися за правду завжди! Але потрібна тактика відповідно до обставин.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

До честі директора школи, де я поки що працюю, не було примусу до вакцинації, більше давлять обставини (не набереться 80% вакцинованих вчителів - школу закриють (чи на карантин). І батьки, з якими я спілкувався, з одного боку розуміють небажання вчителів вакцинуватися. а з другого - хочуть щоб їх діти якнайшвидше повернулися до навчання...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"