Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що найгіршого зробив Байден у 2022 році – рейтинг The Washington Post

Він відмовив Україні у наданні ракет "Стінгер" та "Джавелін" за кілька місяців до вторгнення Росії. Після нападу Москви він запропонував допомогти президенту Володимиру Зеленському втекти, а Україну протягом декількох місяців змусив захищатися застарілою зброєю радянських часів і заблокував передачу Польщею Києву винищувачів МіГ-29.

22030203.png

Президент США Джо Байден
Президент США Джо Байден

Колумніст «Вашингтон Пост» Марк Тіссен наприкінці кожного року складає рейтинг 10 найкращих досягнень і 10 найгірших провалів чинного президента США у році, що минає. 27 грудня Тіссен опублікував свій рейтинг 10 найкращих дій, здійснених Байденом у 2022 році, а 28 грудня він оприлюднив рейтинг 10 найгірших дій Байдена у 2022 році.

Слід мати на увазі, що «Вашингтон Пост» – це один із найважливіших інформаційних ресурсів Демократичної партії США, що не лише відображають ключові погляди, інтереси та цілі Демократичної партії США, а й тісно пов'язаний з Білим домом. Видання регулярно публікує позиції істеблішменту Демпартії.

Отже, 10 місце в рейтингу найгірших дій Байдена – він очолив цілу низку катастроф

Під час правління Байдена США пережили найгіршу інфляцію за 40 років, найбільше падіння реальної заробітної плати за чотири десятиліття, найвищі ціни на газ, коли-небудь зафіксовані в США, найбільше річне зростання цін на харчові продукти з 1979 року, кризовий рівень дефіциту робочої сили та найсильніша хвиля злочинності в багатьох містах з 1990-х років. З часів Джиммі Картера президент США не спричиняв стільки лих одночасно, зауважує автор.

9. Він назвав виборчий закон в Джорджії "Джим Кроу 2.0"

Попри потворну і неправдиву заяву Байдена, дострокове голосування побило рекорд Джорджії на проміжних виборах, де чорношкірі виборці склали 29% виборців, які проголосували достроково. Байден повинен просити вибачення у Джорджії.

8. Він і його партія закликали республіканців відкинути екстремістів, але самі просували їх на праймеріз Республіканської партії

Демократи витратили десятки мільйонів доларів на підтримку кандидатів MAGA на праймеріз Республіканської партії, сподіваючись, що їх буде легше перемогти – одна з найбільш цинічних, аморальних політичних стратегій.

7. Його адміністрація звільнила тисячі військовослужбовців за відмову від вакцинації від коронавірусу

Цього року армія не змогла набрати заплановані 25% або 15 000 солдатів, і чиновники Пентагону попередили про найгіршу кризу військового набору з моменту заснування добровольчої служби. При цьому понад 3 000 досвідчених, загартованих у боях солдатів були безпідставно звільнені.

6. Він благав іноземних диктаторів видобувати більше нафти, послаблюючи внутрішній видобуток

Байден зняв санкції та дозволив Chevron знову видобувати та експортувати венесуельську нафту та благав ОПЕК видобувати більше – і все це при тому, що орендував менше акрів федеральної землі для буріння нафти та газу, ніж будь-який президент з кінця Другої світової війни.

5. Через неконституційне перевищення влади він скасував до 1 трильйона доларів студентських позик

Його наказ, який завис у судах, змусить робітників субсидувати вищу освіту білих комірців, використовуючи закон часів 11 вересня, покликаний допомогти військовослужбовцям, призваним на дійсну військову службу, уникнути дефолту.

4. Він не зміг помститися за вибух в аеропорту Кабула, в результаті якого загинули 183 людини, в тому числі 13 американців

Байден попередив тих, хто здійснив атаку у 2021 році: "Ми не пробачимо. Ми не забудемо. Ми вистежимо вас і змусимо заплатити". Але з моменту виведення американських військ понад рік тому не було завдано жодного удару "з-за горизонту" по терористах ІДІЛ-К, відповідальних за теракт.

3. Підписав закон про зниження інфляції, який не зменшить ані інфляцію, ані зміну клімату

Вплив цього масивного кліматичного законопроекту про кліматичні витрати не буде статистично відрізнятись від нуля, а зростання глобальної температури він зменшить на 0,0009 градуса – майже ніщо.

2. Він зробив найгіршу прикордонну кризу в історії США ще гіршою.

У 2022 фінансовому році на південному кордоні відбулося майже 2,4 мільйона зіткнень, плюс понад 600 тисяч відомих "втікачів" і 98 осіб, які перебувають у списку терористів, були зупинені біля кордону. Понад 800 мігрантів загинули, нелегально перетинаючи кордон.

І найголовніше:

1. Він уповільнив надання військової допомоги Україні через страх спровокувати Владіміра Путіна

Він відмовив Україні у наданні ракет "Стінгер" та "Джавелін" за кілька місяців до вторгнення Росії. Після нападу Москви він запропонував допомогти президенту Володимиру Зеленському втекти, на що той, як ми знаємо, відповів: "Мені потрібні боєприпаси, а не таксі". Тоді Байден змусив Україну протягом декількох місяців захищатися переважно застарілою зброєю радянських часів і заблокував передачу Польщею Києву винищувачів МіГ-29 радянської розробки, злякавшись, що сильніша підтримка США може викликати "Третю світову війну". (Це спонукало Зеленського запитати: "Що робить НАТО? Ним керує Росія?")

Байден чекав понад дев'ять місяців, щоб надати Україні лише одну систему протиповітряної оборони Patriot, що дозволило Путіну знищувати школи, будинки, лікарні та критично важливу інфраструктуру. Коли він, нарешті, надав високомобільні артилерійські ракетні системи (HIMARS), що змінили хід війни, вони були таємно модифіковані, щоб не могли стріляти ракетами великої дальності. І Байден все ще відмовляється надати Україні ракети більшої дальності для армійських тактичних ракетних систем (ATACMS), оскільки вони можуть (теоретично) досягти Росії, а також танки M1 Abrams.

Як запитав Байдена український репортер на його прес-конференції із Зеленським: "Чи можемо ми зробити довгу історію короткою і дати Україні всі можливості, які їй потрібні, і звільнити всі території скоріше раніше, ніж пізніше?" Зеленський додав: "Я згоден". Відмова Байдена зробити це затягує конфлікт, призводить до тисяч смертей цивільного населення і відтягує поразку Путіна.

Наші інтереси: 

Читаємо аналітику і факти. Не ведемося на солодкі безпідставні балачки українських ЗМІ, які чомусь про все це не пишуть і не говорять, а навпаки – створюють ореол Байдену і брешуть про лендліз, якого досі немає.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи