Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатор, яка казала Порошенку, що боротьба з корупцією починається з нього, не бачить прогресу

Спецтема:

Побороти корупцію та реформувати судову систему – такими є першочергові завдання для новообраного прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, - вважає американська сенаторка від Демократичної партії Джін Шагін.

16041601.jpg

Джін Шагін, сенатор-демократ від штату Нью-Гемпшир.

«Продовжувати реформи щодо верховенства права, судової системи, боротися з корупцією, яка стосується щоденного життя людей. Поки ситуація з корупцією не зміниться, пересічні українці не побачать різниці і не будуть задоволені», - сказала Джін Шагін в інтерв’ю «Голосу Америки».

Джін Шагін була одним із підписантів листа американських сенаторів до президента Порошенка із занепокоєнням через політичну кризу в Україні, після звільнення міністра економіки Айвараса Абромавичуса. У жовтні минулого року, коли вона приїжджала до Києва, Шагін закликала тоді країни посилити фінансову підтримку для України. Тепер сенаторка звучить значно обережніше.  

«Коли я відвідувала Україну, нам українські лідери казали, що ми бачимо справжню зацікавленість у тому, щоб змінити життя людей після революції на Майдані, щоб побороти корупцію, бажання покращити щоденне життя людей. То ж це те, на мою думку, над чим мають продовжувати працювати президент та прем’єр. Насправді, вони не на багато просунулись у питанні боротьби з корупцією, щоб задовольнити потреби пересічних громадян України», - сказала сенаторка від штату Нью-Гемпшир.

Коментуючи війну з Росією, Джін Шагін звернула увагу, що росіяни не лише відмовляються виконувати Мінські угоди, а й перешкоджають Україні їх виконувати.   

«Європа повинна продовжити санкції проти Росії, вони (росіяни) абсолютно не слідували зобов’язанням, які взяли, підписавши Мінськ-2. Вони не виконують Мінськ не лише у питанні, що Росія повинна робити, але також перешкоджають Україні виконувати деякі речі, які українці мають зробити. Ми і весь Захід повинні продовжувати тиснути, поки Росія не виконає угоди», - зазначив сенаторка.

Наші інтереси: 

Якби не американці, які постійно нагадують про необхідність реформ і шантажують ненаданням фінансової допомоги, наша владна верхівка взагалі б нічого не робила. За два роки вона і так не зробила того, що потрібно було зробити. Але американці за цим стежать. Методично і послідовно вони "додавлять" і примусять владних паразитів України хоч якось робити зміни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олександр Миколайович.
0
Ще не підтримано

Ну, й бо з тим, що вона не бачить. Головне, що ми знаємо: "КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ " - http://politiko.ua/blogpost131117

Коментарі

Зображення користувача Олександр Миколайович.
0
Ще не підтримано

Ну, й бо з тим, що вона не бачить. Головне, що ми знаємо: "КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ " - http://politiko.ua/blogpost131117