Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Республіканець Джим Ріш назвав закордонну політику Байдена слабкою і закликав посилити допомогу Україні

Категорія:

Американський сенатор-республіканець Джим Ріш (Jim Risch), старший член Сенатського комітету закордонних справ, опублікував заяву у відповідь на послання президента Байдена "Про становище країни", з яким президент США виступив у Конгресі.

Заява називається "Ще один рік слабкої закордонної політики Байдена" (Another Year of Biden’s Weak Foreign Policy) і опублікована на сайті комітету.

"Рік тому ми стояли на порозі війни в Україні. Провали адміністрації під час небезпечного виведення військ з Афганістану за кілька місяців до цього стали тим зеленим світлом, якого потребував Путін, щоб розпочати своє необґрунтоване вторгнення на суверенну територію. У місяці, що передували війні, і протягом року після неї, адміністрація Байдена постійно зволікала з наданням критично важливої підтримки українцям, боячись засмутити Путіна. Цьому треба покласти край. Що швидше ми надамо Україні обладнання, необхідне їй для перемоги над Росією, то швидше закінчиться війна і дешевше обійдеться", – йдеться у заяві.

Сенатор також констатує, що зараз США стикаються зі схожою ситуацією на Тайвані. Сі спостерігає за реакцією США на російську агресію, і слабкість є провокативною.

7 лютого президент США Джо Байден виступив у Конгресі США зі зверненням, що вважається традиційним щорічним посланням глави держави до американців, яке він виголошує на спільному засіданні обох палат Конгресу. Зазвичай це відбувається на початку кожного календарного року і є своєрідним звітом президента за минулий рік. У виступі президент охоплює теми економіки країни, бюджету, внутрішньої та зовнішньої політики.

Наші інтереси: 

Маємо на увазі, що в наших ЗМІ про це не розкажуть. Вони висвітлюють політику США тільки у вигідному для демократів світлі. Оксана Давида влучно зауважила: "Про Україну Байден нічого нового не сказав, але то я так в оригіналі чула. В перекладі, який зроблять спеціально для України, це буде, звичайно, "потужна промова найбільшого і найпотужнішого друга України", там же перекладачі з потужно проплаченою фантазією..."

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи