Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Селянські повстання у Франції проти брехні, «лохдаунів» і глобальних монополій

Уряд Макрона обмежує дрібних виробників квотами, регуляціями та податками, надаючи в той же час переваги агрохолдингам та транснаціональним корпораціям, які імпортують дешеву продукцію. Фермери стали суспільним прошарком з найбільшим рівнем самогубств.

Окрім протестів проти "карантину", які нещодавно особливо активно проходили в Німеччині, вельми тішать бунти фермерів у Франції, пише на своєму Телеграм-каналі 

Рік локдаунів та "карантинів", які у Франції супроводжувались комендантськими годинами та пропускним режимом, ще більше прибутків віддали корпораціям-монополістам, звівши нанівець можливості селян збувати свою продукцію напряму споживачам. 

Цієї весни фермерам урвався терпець. Зокрема, в місті Клемон-Ферран (Clermont Ferrand) тисячі учасників протестів взяли в облогу місцеву адміністрацію. Фермери прибули на протести з власною технікою, яка використовувалась для атак кордонів поліції.

З часів Французької революції кінця XVIII ст. місцеві адміністрації (префектури) призначаються напряму з Парижу, що ще більше обурює місцевих мешканців, які опиняються під владою осіб, яких вони не обирали.

Своє ставлення французи-селяни продемонстрували, зокрема, шляхом вивантаження самоскиду з лайном біля будівлі префектури. Згодом навколо цих місць виросли й вогненні барикади.

Взагалі фермери у Франції виказують значно більшу політичну і тактичну грамотність аніж, наприклад, український політикум всіх рівнів і напрямів. Зокрема, в цілеспрямованому знищенні точок відеонагляду на вулицях міст під час протестів. Натомість в Україні ради так зв. ОТГ та мери змагаються хто більше цих камер скрізь наставить. При чому ініціаторами перетворення наших міст в тюрми часто є так зв. націоналісти.

Селянство у Франції загалом довго стояло осторонь політики, однак тепер є надія на політизацію виступів, зокрема, об'єднання фермерських протестів з Жовтими жилетами та "червоними шапками" (рух бретонських рибалок, фермерів та дрібного бізнесу).

Цікава коаліція села та містечка, які ще лишаються білими та консервативними, проти космополітичного і ліберастичного мегаполісу.

 

Наші інтереси: 

Спроби протистояти глобалістам та їхнім найманцям.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, наші "націоналісти", за винятком Нацкорпусу, обмежують або підтримують обмеження на володіння зброєю громадян. Натомість, вони змагаються, коли вони при владі, у швикості перетворення селищ та міст на концтабори. Так ось, цікаво, вони дурні, або зрадники? Або, і те, і інше? А, комендантська година та режим перепусток - це, мабуть, найбільші обмеження в світі. За виключенням обмеженнь в Англії. Тож, за рівнем обмежень, пов'язаних з коронааферою, Франція лише на другому місці. А, англійці, майже мовчки, перетворюються на справжнісіньких рабів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!