Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Селянські повстання у Франції проти брехні, «лохдаунів» і глобальних монополій

Уряд Макрона обмежує дрібних виробників квотами, регуляціями та податками, надаючи в той же час переваги агрохолдингам та транснаціональним корпораціям, які імпортують дешеву продукцію. Фермери стали суспільним прошарком з найбільшим рівнем самогубств.

Окрім протестів проти "карантину", які нещодавно особливо активно проходили в Німеччині, вельми тішать бунти фермерів у Франції, пише на своєму Телеграм-каналі 

Рік локдаунів та "карантинів", які у Франції супроводжувались комендантськими годинами та пропускним режимом, ще більше прибутків віддали корпораціям-монополістам, звівши нанівець можливості селян збувати свою продукцію напряму споживачам. 

Цієї весни фермерам урвався терпець. Зокрема, в місті Клемон-Ферран (Clermont Ferrand) тисячі учасників протестів взяли в облогу місцеву адміністрацію. Фермери прибули на протести з власною технікою, яка використовувалась для атак кордонів поліції.

З часів Французької революції кінця XVIII ст. місцеві адміністрації (префектури) призначаються напряму з Парижу, що ще більше обурює місцевих мешканців, які опиняються під владою осіб, яких вони не обирали.

Своє ставлення французи-селяни продемонстрували, зокрема, шляхом вивантаження самоскиду з лайном біля будівлі префектури. Згодом навколо цих місць виросли й вогненні барикади.

Взагалі фермери у Франції виказують значно більшу політичну і тактичну грамотність аніж, наприклад, український політикум всіх рівнів і напрямів. Зокрема, в цілеспрямованому знищенні точок відеонагляду на вулицях міст під час протестів. Натомість в Україні ради так зв. ОТГ та мери змагаються хто більше цих камер скрізь наставить. При чому ініціаторами перетворення наших міст в тюрми часто є так зв. націоналісти.

Селянство у Франції загалом довго стояло осторонь політики, однак тепер є надія на політизацію виступів, зокрема, об'єднання фермерських протестів з Жовтими жилетами та "червоними шапками" (рух бретонських рибалок, фермерів та дрібного бізнесу).

Цікава коаліція села та містечка, які ще лишаються білими та консервативними, проти космополітичного і ліберастичного мегаполісу.

 

Наші інтереси: 

Спроби протистояти глобалістам та їхнім найманцям.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, наші "націоналісти", за винятком Нацкорпусу, обмежують або підтримують обмеження на володіння зброєю громадян. Натомість, вони змагаються, коли вони при владі, у швикості перетворення селищ та міст на концтабори. Так ось, цікаво, вони дурні, або зрадники? Або, і те, і інше? А, комендантська година та режим перепусток - це, мабуть, найбільші обмеження в світі. За виключенням обмеженнь в Англії. Тож, за рівнем обмежень, пов'язаних з коронааферою, Франція лише на другому місці. А, англійці, майже мовчки, перетворюються на справжнісіньких рабів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!