Зображення користувача Антоніна Ансара.
Антоніна Ансара
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СDC підтверджує надзвичайно низький рівень смертності від COVID-19. Де ж ЗМІ? – The Conservative Review (США)

Світ:

СDС – Центр США з контролю та профілактики захворювань – оприлюднив звіт, який руйнує залякуючу риторику політичної верхівки. «Ми знищили нашу країну і тимчасово призупинили демократію – і все із-за брехні людей,  які нагнітали науково не обґрунтований ступінь паніки».

Проте цей звіт (кінець травня 2020), скоріше за все, потрапить у чималу купу документів  з життєво важливими даними та інформацією стосовно вірусу, що  так і не доходять  до громадськості. Про це пише Деніел Горовіц  (Daniel Horowitz) – головний редактор «Консервативного Оглядача» (США, Техас).

Вперше CDC намагається запропонувати реальну оцінку загальної смертності (overall death rate) від COVID-19.  За   найбільш вірогідним сценарієм вона (летальність. – НО) становить 0,26 %.

Чиновники оцінюють  рівень смертності в 0,4 % у тих, хто має симптоми хвороби, і прогнозують 35-відсотковий рівень безсимптомних випадків серед заражених, що знижує загальний рівень смертності від інфекції  до  0,26 % – майже на ідентичні дані спиралися дослідники зі Стенфорду  місяць тому.

До цього часу нас висміювали за те, що ми вважали рівень смертності настільки низьким, на відміну від оцінки Всесвітньої організації охорони здоров’я в 3,4 %, яка допомогла нагнітати паніку та ввести карантин. Тепер CDC уже відверто погоджується на нижчу оцінку.

Плюс, у загальному підсумку, ми можемо виявити, що показник IFR  (рівень смертності від інфекції) ще нижчий, оскільки численні дослідження та складний підрахунок в обмежених групах населення показали набагато більший відсоток безсимптомних випадків. Просте коригування статистики до 50 % безсимптомних випадків знизило би рівень летальності до 0,2 % – саме те, що прогнозував доктор Джон Іоннідіс із Стенфордського університету.

Що ще важливіше, як я вже згадував раніше, оцінювання  загального рівня смертності є безглуздим, оскільки такі дані є дуже однобокими. Зважаючи на те, що не менше, ніж половина смертей була  зафіксована в будинках престарілих,  навіть приблизні підрахунки покажуть, що рівень смертності  для всіх інших громадян становитиме лише 0,1 % або 1 на 1000 осіб. Ця оцінка включає людей різного віку, які не мешкають в будинках престарілих,  та з будь-яким  станом здоров’я. І  майже всі випадки смертей – це люди, що мали супутні захворювання.

За оцінками CDC, рівень смертності від COVID-19 для осіб, які не досягли 50 років, становить 1 на 5000 для тих, хто має симптоми, що було б загалом 1 на 6 725, але знову ж таки, майже всі, хто помирає, мають специфічні супутні захворювання або ще якісь причини. Ті, хто  всього цього не має, швидше загинуть в автокатастрофі, ніж від «корони». А в школярів, чиє життя, психічне здоров'я та освіту ми знищуємо, швидше за все потрапить блискавка.

Далі автор наводить дані з Твіттера, де в таблиці показаний рівень смертності для різних вікових груп в Іспанії від коронавірусу та з будь-яких інших причин. За приклад взяли Іспанію, бо ні в одному  звіті щодо рівня смертності від інфекційних захворювань  у США нема детального аналізу по різних вікових групах.

Як бачите, навіть в Іспанії (де склалася одна з найгірших ситуацій в світі) рівень смертності від COVID-19 для молодих людей дуже низький і значно нижче звичайного рівня річної смертності для будь-якої вікової групи за даний рік. Діти, попри свій молодий вік, в 10-30 разів частіше помирають від інших причин у будь-якому році.

Хоча, очевидно, щорічний коефіцієнт смертності викликаний безліччю найрізноманітніших  причин, а COVID-19 переноситься лише одним вірусом, він все ще надає вкрай необхідну перспективу реакції громадської політики, яка повністю відірвана від ризику для всіх, крім найстаріших і найхворобливіших людей.

Крім того, майте на увазі, що ці цифри показують як  ваш гіпотетичний шанс померти, обмежений тільки зараженням на COVID-19, так само і реальний рівень летальності від нього. Навіть коли ви складете ваші шанси заразитися корона вірусом  разом із шансами померти від нього, багато молодих людей мають ще більший шанс померти від удару блискавки.

Чотири лікарі-інфекціоністи в Канаді підрахували, що індивідуальний покажчик смертності від COVID-19 для людей віком до 65 років становить шість на мільйон людей, або 0,0006 відсотка (1 на 166 666), що "приблизно еквівалентно ризику померти у дорожньо-транспортній пригоді  за той самий період часу». Ці цифри стосуються  Канади, в якій кількість померлих  на душу населення була меншою, ніж у США; однак, якщо виключити Нью-Йорк та  округи навколо нього з рівняння, дві країни є досить схожими. Також  не забувайте, скільки смертей  пов’язані з убивчими політичними рішеннями певних штатів та країн щодо розміщення пацієнтів з COVID-19 у будинках престарілих.

Вражаючі 62 % всіх смертей від COVID-19 були у шести штатах США, хоча вони складають лише 18 % населення країни.

Ми зруйнували всю нашу країну і тимчасово призупинили демократію – і все із-за брехні людей,  які нагнітали науково не обґрунтований  ступінь паніки. Чи коли-небудь вони визнають тяжкі наслідки своєї помилки?

Джерело: Horowitz: The CDC confirms remarkably low coronavirus death rate. Where is the media?

Наші інтереси: 

Вияснити реальну ситуацію, викрити й покарати шахраїв. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
епідемія
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут важливий сам факт поступового повернення американського офіціозу до реальності.

Наступний крок - визнання того, що коронавірус взагалі не впливає на смертність. Тобто вмерти від коронавірусу - це як вмерти від дихання повітрям.

Це не перебільшення, адже профіль смертності від коронавірусу збігається з профілем природної смертності.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут важливий сам факт поступового повернення американського офіціозу до реальності.

Наступний крок - визнання того, що коронавірус взагалі не впливає на смертність. Тобто вмерти від коронавірусу - це як вмерти від дихання повітрям.

Це не перебільшення, адже профіль смертності від коронавірусу збігається з профілем природної смертності.

Все, що робиться з власної волі, – добро!