Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ і Національна поліція затримали групу виконавців резонансних терактів в Україні, керовану з Росії

Світ:

Спецтема:

Серед цих терактів підкинута голова свині до могили Цадика Нахмана, розмальовані синагоги нацистськими гаслами, граната в посольство Польщі і США тощо. Акції проти посольств, синагог, єврейських могил викликали резонанс в Польщі та Ізраїлі. Типу українські нацики безчинствують. Як завжди, затримані виявилися ні нациками, ні патріотами.

171004-zlochynci.jpg

Фото МВС
Фото МВС

Виявилися вони учасниками антимайдану, криміналом, а керувалися з Росії. Групу затримали, коли вона готувалася підірвати важливий пам'ятник - на цей раз для угорської громади. Бачите як швидко орієнтуються в Росії: тільки скандал з Угорщиною на ґрунті прийнятого закону про освіту, - і відразу спроба вибуху угорського пам'ятника.

Ось так і діють спецслужби Кремля: точковими акціями втручаються в існуючі конфлікти, намагаються їх розширити і розхитати противника.


Нагадаємо, що 2 жовтня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про викриття злочинного угруповання, яке причетне до скоєння низки резонансних правопорушень на території України, спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів. За інформацією МВС, вже відомо про 9 злочинів, скоєних у різних регіонах України та Києві.

За словами міністра, затримання членів угруповання сталося напередодні, 1 жовтня, на кордоні України з Угорщиною. Зловмисники планували підірвати угорський пам'ятник на Верецькому перевалі в Закарпатській області.

«Вони їхали підривати угорський пам'ятник на кордоні з Україною – виконувати чергове замовлення. Завдання було зробити терміново – останнім часом українсько-угорські відносини натягнулися. Теракт проти угорського пам'ятника на Верецькому перевалі в Закарпатській області мав підлити масла у вогонь», – відзначає Аваков.

«Вилучено при затриманні - гранати РГД-5, спеціально підготовлений вибуховий пристрій з приєднаним газовим балоном для детонації і гранати РГД-5. Злочинну групу з кількох людей, жителів Черкаської області, розробляла спеціальна група карного розшуку під безпосереднім керівництвом Сергія Князєва і В’ячеслава Аброськіна. На основі незаперечних фактів доведено участь цієї групи в 9 злочинах скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів», – написав міністр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebok.

Наші інтереси: 

Розуміти логіку гібридної війни. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова робота наших спецслужб!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова робота наших спецслужб!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!