Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвідка заперечує дані про плани Росії атакувати з Білорусі в кінці листопада

Головне управління листопада розвідки 25 назвало неправдивими повідомлення про можливий наступ Росії з півночі. За спостереженнями розвідки, останніми днями така інформація поширюється в українському інформаційному просторі

221126kordon.jpg

Білорусько-український кордон (ілюстраційне фото)
Білорусько-український кордон (ілюстраційне фото)

«Дана інформація підсилюється анонімними «вкидами» про масовану ракетно-авіаційну атаку, яка передуватиме такому вторгненню. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що подібна інформація не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні.

Згідно з позицією ГУР, метою таких повідомлень може бути спроба спровокувати Україну перекинути війська до кордону з Білорусі nf послабити наступальний потенціал ЗСУ на сході та півдні. Також, на думку розвідників, Росія намагається «показати білорусам нібито наміри нашої держави атакувати територію Білорусі, тим самим провокуючи білорусів вступити у війну».

«Крім того, такі повідомлення мають на меті посіяти паніку серед українського суспільства і є частиною ворожих інформаційно-психологічних спецоперацій. На це вказує і той факт, що спершу в подібних повідомленнях вказувалася дата можливого «вторгнення» 25-28 листопада, а за кілька годин дата «вторгнення» змістилася на 28-29 листопада», – додають у ГУР.

За даними Управління, наразі на території Білорусі відсутнє ударне угруповання, яке могло б виконати подібні задачі.

Влада України заявляє, що поки не бачить загроз як нового вторгнення російських військових із території Білорусі, так і участі у війні білоруської армії, але при цьому розпочала будівництво на кордоні з Білоруссю залізобетонного паркану з колючим дротом.

Наші інтереси: 

Зміцнюємо північний кордон, будуємо паркан з колючим дротом, водною перешкодою та крокодилами :) Готуємо новий наступ на східному та південному фронтах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи