Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські силовики самі зв'язуються з українською розвідкою та пропонують інформацію

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що все більше представників силових структур країни-агресора намагаються з ними зв'язатись. Тобто вони вже побачили, що їхня країна програє цю війну.

Розуміючи неминучість покарання за воєнні злочини, що були скоєні на території України, все більше представників силових структур росії намагається вийти на зв’язок з воєнною розвідкою України, пропонуючи в якості “вхідного квитка” різну інформацію, йдеться у повідомленні ГУР Міноборони України.

Зокрема, днями було отримано комплект матеріалів на командирів зведених загонів від Чеченської республіки. Матеріали були перевірені та підтверджені відповідними можливостями ГУР МО України.

Зокрема, йшлося про трьох представників командної ланки чеченців, один з яких вже був ліквідований у Гостомелі 26 лютого.

Анзор Бісаєв, командир мобільного загону особливого призначення Управління Федеральної служби військ національної гвардії Росії у Чеченській Республіці «Ахмат» з дислокацією у м. Грозний, знаходиться у Бородянці або Бабанцях Київської області.

Хусейн Межидов, командир 249-го окремого спеціального моторизованого батальйону "Південь", знаходиться у с. Бабинці.

Наші інтереси: 

Ворог має бути знищений!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи