Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російська влада розпродає українську власність в окупованому Криму

Категорія:

Окупанти планують продати близько 100 українських об'єктів нерухомості, в тому числі об'єкт, що належить Президенту України Володимиру Зеленському.

Володимир Константинов, спікер кримського парламенту, заявив, що "націоналізовані об'єкти" будуть продані "найближчим часом", і влада провела перші вісім аукціонів з продажу майна українських бізнесменів, пише Reuters.

Сума договорів купівлі-продажу склала понад 815 мільйонів рублів (8,51 мільйона доларів), повідомив Константинов у своєму повідомленні в месенджері Telegram.

У лютому російська влада в Криму заявила, що націоналізувала близько 500 об'єктів нерухомості в Криму, в тому числі ті, що належали українським політикам і бізнесменам високого рангу.

Ми писали, що колишній голова Конституційного суду України мав землю в Криму, яку купив у 2018 році (після анексії Криму!)

Нагадаємо, у 2019 році суд дозволив "Ощадбанку" стягнути 1,3 мільярда доларів з Росії за захоплений в Криму український банк.

У  2018 році суд Гааги зобов'язав Росію відшкодувати компаніям збитки за анексію Криму.

Наші інтереси: 

Схоже на те, що окупанти готуються до втечі з Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи