Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
Наталка Артанія...
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія запустила план "Амстердамський рейс", щоб врятувати проект "Новоросія" - екс-радник Путіна

Колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов не сумнівається в підготовці теракту Москвою. Ілларіонов не сумнівається, що постріл з "Бука" здійснювали російські військові.

 

index_b.jpg

Амстердамський рейс
Амстердамський рейс

Колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов впевнений, що падіння малайзійського Boeing 777 є спланованим терористичним актом. Свої доводи з цього приводу Ілларіонов наводить у своєму блозі. Ілларіонов не сумнівається, що ЗРК "Бук" не передавався у користування донецьким терористам, а постріл здійснювали російські військовослужбовці. Наказ про стрілянину по літаку, на думку екс-радника Путіна, віддавався безпосередньо з Генштабу РФ. Версію про те, що Boeing могли збити помилково, переплутавши з АН-26, депутат вважає абсолютно неможливою.

Як заявляє Ілларіонов, рейс малайзійської авіакомпанії з Амстердама був обраний тому, що "в першу чергу слід було виключити літаки російських авіакомпаній, авіакомпаній країн СНД, авіакомпаній США, Німеччини, Франції, літаки всіх авіакомпаній, що летіли зі східних і південних напрямків". Рейс МН17 підійшов ще й тим, що вилітав зі "столиці гріха" розпещеного Заходу, якому протистоїть глибоко духовна путінська Росія". Читайте також: Розлючена через теракт з Boeing 777 Європа готує третій пакет санкцій проти Росії Суть плану "Амстердамський рейс", на думку політика, полягає в тому, щоб врятувати проект "Новоросія" від розгрому. "Проект "Новоросія", настільки урочисто оприлюднений 17 квітня і націлений на недопущення інтеграції України в західні економічні, політичні й військові союзи, знаходиться на грані розгрому. Можливі наслідки його припинення для авторів, ініціаторів, організаторів обговорювалися вже неодноразово", - пише Ілларіонов. Методи, використані Росією раніше, не спрацювали. Ані військовий опір сепаратистів, ані дипломатичний тиск через Меркель і Олланда не дали потрібних результатів. Тому Росія застосувала "більш сильний засіб". Метою Володимира Путіна в даному випадку Ілларіонов називає припинення військових дій з української сторони, що дозволило б через озброєних донецьких терористів тримати контроль над регіоном. Частково цей план спрацював - Порошенко заборонив військові дії в 40 км навколо місця падіння літака. Нагадаємо, у Державному департаменті США відповідальність за збитий над Донбасом пасажирський лайнер Boeing 777 поклали на Росію і президента Володимира Путіна.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи