Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Росія як джерело агресії не закінчиться зі зникненням Путіна… Навальний і Ходорковський будуть боротися за імперію

Категорія:

Російська «еліта в екзилі», яка сидить у Європах та Еміратах, не погодиться на владу в сильно урізаній, не імперській Росії. Вони готові криваво боротися за імперію (про що насправді неодноразово заявляли: різними словами, у різних ситуаціях). Російський ліберал з українцем сьогоднішнім – партнери до першого повороту.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький поширив у Фейсбук допис "хорошого росіянина" Віктора Шендеровича, який висловися про перспективи «на після війни»:

"Російський ліберал з українцем сьогоднішнім – ми партнери до першого повороту. До повалення путіна. До припинення війни з Україною. До перемоги України у цій війні".

Хто б як до Шендеровича не ставився, але тут він правий: «хороші росіяни» категорично проти планів та устремлінь України та союзників демонтувати Росію. Вони негайно проголосять нас ворогами, як тільки путіна не стане і світ візьметься за Росію.

"Ми повинні це чітко усвідомити: росія як джерело агресії не закінчиться зі зникненням (будь-яким чином) путіна. Ані Навальний, ані Ходорковський, ані вся теперішня «еліта в екзилі» у Європах та Еміратах не погодяться на владу в сильно урізаній, не імперській росії. І готові криваво боротися за імперію (про що насправді неодноразово заявляли: різними словами, у різних ситуаціях)", – написав Голобуцький.

Він зауважив, що Шендерович взагалі перетворив росіян... на жертв! Мовляв, їх ненавидять за те, що вони «хочуть добра своєї країни й сподіваються на її більш-менш достойне майбутнє». А хто не хоче «гідного майбутнього та добра» для агресивної імперії – той однозначно нацист та злочинець. Хоча Шендерович визнає якесь «емоційне право» українців хотіти, щоби Росії більше не було. Але реальні дії для нейтралізації російської загрози – це вже «нацизм».

"Тому для нас та союзників вкрай бажано, щоб усіх цих російських лібералів не було. Чи путинський режим їх перемеле, чи під ніж кадировця чи кувалду правовірного вагнерівця потраплять, ФСБ «Новічком» почастує… Не принципово. Принципово для нас – щоб, коли зникне путін, соціально-політичний ландшафт росії був гладким і порожнім, як холодильник алкаша після вчорашнього. Щоб там залишилася інтелектуальна та духовна пустеля – без чергових пророків ідеї російського месіанства, без носіїв імперських амбіцій, без проповідників великого руського міра. Звичайна країна обивателів, максимум амбіцій у яких – спокійне життя в достатку і без руйнівної гризні із сусідами", – написав Голобуцький.

Наші інтереси: 

Українцям потрібно позбутися багатьох міфів та виходити виключно з власних інтересів. Українці нарешті мають зрозуміти, що нам треба триматися далі від усіх росіян, навіть "хороших".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Москалі підбурюють світ https://espreso.tv/rf-yaka-skasuvala-aktsiyu-bezsmertniy-polk-na-svoiy-teritorii-provela-ii-v-dr-kongo?amp

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Москалі підбурюють світ https://espreso.tv/rf-yaka-skasuvala-aktsiyu-bezsmertniy-polk-na-svoiy-teritorii-provela-ii-v-dr-kongo?amp

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !