Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Роберт Кеннеді-молодший балотуватиметься на посаду президента США від Демократичної партії у 2024 році

Категорія:

5 квітня політик подав документи до Федеральної виборчої комісії. 69-річний Роберт Кеннеді-молодший – засновник організації «Захист дитячого здоров'я» – Children's Health Defence (CHD).

230410-robert-f-kennedy-jr.jpg

Роберт Френсіс Кеннеді-молодший
Роберт Френсіс Кеннеді-молодший (англ. Robert F. Kennedy Jr.; нар. 17 січня 1954 р.) – американський адвокат і радіоведучий, відомий як екологічний активіст і діяч руху проти примусових вакцинацій

У електронному листі, надісланому членам CHD, Кеннеді сказав: "Моїм пріоритетом є покласти край корупційному злиттю між державою та корпоративною владою, яке зруйнувало нашу економіку, розгромило середній клас, забруднило наші ландшафти та води, отруїло наших дітей і позбавило нас наших цінностей і свободи", пише The Defender.

11 березня Кеннеді-молодший опублікував у Twitter пост, де просив допомогти йому вирішити, чи варто балотуватися у президенти США. Він зазначив, що його пріоритетом стане боротьба з корупцією та відновлення демократії.

Кеннеді пояснив, що він заснував CHD "після того, як батьки, стурбовані стрімким зростанням дитячих хронічних захворювань, знову і знову зверталися до мене вийти за рамки того, що повідомляють громадськості мейнстримні ЗМІ та державні установи охорони здоров'я про причини цього зростання".

Він сказав:

"Після ретельного вивчення наукових даних мені стало зрозуміло, що вакцини та інші токсичні впливи навколишнього середовища нерозривно пов'язані зі зростанням захворюваності на аутизм, алергію, аутоімунні розлади та безліччю інших хвороб.

Я знав, що ніколи не зможу відвернутися від дітей і сімей, які так сильно постраждали від цього впливу. Моя відданість свободі охорони здоров'я, запобіганню майбутнім травмам, викриттю винних і притягненню їх до відповідальності ніколи не зменшиться".

Кеннеді є екологічним активістом і адвокатом, а також засновником Альянсу водоохоронців (Waterkeeper Alliance), найбільшої у світі групи з захисту чистої води, яка об'єднує понад 300 місцевих груп водоохоронців, що захищають воду на шести континентах.

Журнал "Тайм" назвав Кеннеді "Героєм планети" за те, що він допоміг нью-йоркській групі Riverkeeper очолити боротьбу за відновлення річки Гудзон. Угода про водозбір у Нью-Йорку, яку Кеннеді уклав від імені екологів та споживачів води з водозбірного басейну Нью-Йорка, вважається міжнародною моделлю переговорів щодо досягнення консенсусу між зацікавленими сторонами та сталого розвитку.

Кеннеді успішно розглядав багато справ проти корпоративних забруднювачів, у тому числі знакові перемоги над Monsanto у 2018 році та DuPont у 2019 році у справі про забруднення, яка надихнула фільм «Темні води» (2019).

Він є автором понад 10 книг, у тому числі «Американські цінності: уроки, які я отримав від своєї родини» та «Справжній Ентоні Фаучі: Білл Гейтс, велика фармацевтика та глобальна війна з демократією та громадським здоров’ям».

У 2017 році Кеннеді зазнавав критики через своє скептичне ставлення до вакцин. У 2021 році Instagram видалив його обліковий запис після того, як то неодноразово публікував спростувальні заяви про COVID-19, зауважує Reuters.

Наші інтереси: 

Цей Кеннеді буде кращим кандидатом від демів, особливо, якщо Джо Байден погодиться балотуватися на другий термін.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Роберт Кеннеді-молодший, принаймі, точно людина, а не психопат. Він показав себе шляхетно щодо теми вакцинації, викриваючи її сутність. Тандем Трамп-Кеннеді-молодший - неочікувано, але цікаво!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Можливо, це найпристойніша людина в Демократичній партії. На тлі демократичних політиканів, брехунів та психопатів, він виглядає святим.

Якби він став віцепрезидентом у Трампа – цікавий варіант. Тоді таку пару могла б підтримати частина демократів та незалежних. Що скажете?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Роберт Кеннеді-молодший, принаймі, точно людина, а не психопат. Він показав себе шляхетно щодо теми вакцинації, викриваючи її сутність. Тандем Трамп-Кеннеді-молодший - неочікувано, але цікаво!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Його син Connor / Конор воював за Україну в Міжнародньому легіоні. 

Конор Кеннеді розповів, що вступив до Міжнароднього легіону під чужим ім'ям, щоби допомогти українській армії боротися з російським уторгненням.

Після повернення до Америки,  ствердив «Люди, яких я зустрів, були найхоробрішими з усіх, кого я коли-небудь знав. 

Мої побратими-легіонери з різних країн, різного походження та ідеологій - справжні борці за свободу». 

І він закликав українцям допомогти: 

"Приєднуйтесь до Легіону, допомагайте на кордоні, або надсилайте ліки. Щодня хтось там жертвує всім заради тривалого миру. Ми не можемо залишити їх наодинці».

Батько Конора, юрист Роберт Ф. Кеннеді-молодший, описав, як він був вражений поведінкою сина, який залишив його в повному тумані: 

«Він сказав: "Колись я тобі все поясню, але не питай мене зараз. Якщо ти зможеш це поважати, це багато для мене означатиме". Так я і зробив».

https://amp.lepoint.fr/2495508

https://people.com/politics/rfk-jr-says-conor-kennedy-talked-way-onto-ukraine-military-unit/

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Роберт Кеннеді мабуть добрий для американців. 
Але яка його позиція щодо України?

Позиція Роберта Ф. Кеннеді-молодшого щодо України ще не визріла. Певно, треба допомогти йому краще зрозуміти суть тієї війни. 

Ось, що надіслали мені друзі зі США…

"Заява Кеннеді стала несподіванкою для багатьох у політичному світі, але він був відвертим критиком війни в Україні протягом певного часу. Його погляди на конфлікт і переконання, що Сполучені Штати неповинні бути залучені до нього, можуть зробити його суперечливою фігурою на майбутніх виборах. 

І все ж, зосередженість Кеннеді на внутрішніх проблемах і його готовність ставити під сумнів участь країни в зовнішніх конфліктах може знайти відгук у виборців, які втомилися від нескінченних воєн і шукають іншого типу лідерства.

https://todaynewsafrica.com/robert-f-kennedy-jr-launches-presidential-bid-with-focus-on-war-in-ukraine/

Роберт Ф. Кеннеді-молодший офіційно оголосив про висунення своєї кандидатури на виборах президента США у 2024 році в середу і одразу ж оприлюднив свою позицію щодо війни в Україні.

"Нам потрібно провести національну розмову про цю війну, - сказав Кеннеді під час свого виступу. "Нам потрібна зріла розмова, яка допускає нюанси і допускає складності. 

І ми не можемо говорити одній стороні, що вони нацисти, а другій, що вони люблять Путіна".

Кеннеді наголосив на необхідності кращого розуміння американцями війни та її впливу як на США, так і на Україну. 

Він також поставив під сумнів, чи відповідає цей конфлікт національним інтересам Америки, посилаючись на думки таких авторитетних діячів, як Генрі Кіссінджер і Ларрі Вілкінс, які твердили, що війна не відповідає національним інтересам Америки.

Кеннеді також наголосив на людських жертвах війни, зазначивши, що Сполучені Штати виділили 113 мільярдів доларів на цей конфлікт - суму, яку він вважає непотрібною, зважаючи на нагальні потреби американців вдома.

"Весь бюджет Агентства з охорони навколишнього середовища - 12 мільярдів. Бюджет ЦКЗ - 11 мільярдів. 

Маємо 57% американців у кризі. 

Маємо війну з бідними. 

57% американців не може підняти руку на $1,000, якщо їм трапиться надзвичайна ситуація. Чверть американців лягає спати голодною. 

Маємо 1,5 мільйона ветеранів, які живуть за межею бідності. 

Маємо 33 000 ветеранів, які не мають даху над головою. 

Маємо 27 ветеранів, 23 ветерани щодня вбивають себе. 

Війна на війні - це кривава війна", - сказав Кеннеді.

========================

У своїй статті (16 травня 2023)

«Справжній Роберт Ф. Кеннеді-молодший», MATTHEW SCULLY

пише й про погляди Р. КЕННЕДІ щодо війни проти України.

« Щодо війни в Україні Кеннеді неодноразово висловлювався в різних інтерв'ю: 

"Ми там з правильних причин, тому що маємо величезне співчуття до українського народу і до незаконного вторгнення, жорстокості, а також до їхньої доблесті і мужності". 

Але зараз українців використовують 

"як пішаків у маріонетковій війні між двома великими державами", "щоби, по суті, принести в жертву цвіт української молоді на бійні смерті і руйнування заради геополітичних амбіцій неоконів, які часто говорять про зміну режиму для Володимира Путіна і виснаження російських військових, щоби вони не могли воювати більше ніде в світі". 

"Кожен крок, який ми робили, був спрямований на розширення конфлікту і максимальне кровопролиття", руйнуючи Україну і "наближаючи росіян до китайців, що є найгіршим для нас".

(…) «Кеннеді кидає виклик 

"беззастережній підтримці демократами постійно розширюваної, програшної і дорогої війни в Україні", і він

"чітко бачить, як демократи стали партією великих корпорацій, кадрових авторитаристів і мега-багатіїв". 

Він приносить на змагання 

"поглиблення підозри до корпоративної та державної влади, освіжаючу готовність відкинути партійну ортодоксальність і, в епоху тотального боягузтва, те, що можна назвати лише нервом"».

https://www.nationalreview.com/2023/05/the-real-robert-f-kennedy-jr/

[Matthew Scully / Метью Скаллі -

автор книги "Панування: влада людини, страждання тварин і заклик до милосердя". 

Працював як літературний редактор журналу "National Review" і як старший спічрайтер президента Джорджа Буша-молодшого].

 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !