Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

РНБО на півроку спізнилася з інформацією

Світ:

8 червня 2015 року заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони України (РНБО) Олександр Литвиненко в ході засідання міжпарламентської ради "Україна-НАТО"  повідомив про те, що на Донбасі зафіксовано застосування російських комплексів радіоелектронної боротьби "Ртуть".
 

"Перш за все на території України зафіксовано застосування таких видів військової техніки, яка ніколи не була на озброєнні української армії. Зокрема, мова йде про комплекси радіоелектронної боротьби "Ртуть", які поставлені на озброєння армії РФ вже в 2010 році. Це надзвичайно високотехнологічні засоби ведення збройної боротьби ", – повідомив Литвиненко.

У мене відчуття дежавю. Здається, я вже десь раніше читав про ці високотехнологічні засоби ведення збройної боротьби. 

Дивимося і знаходимо.

13 грудня 2014 р."На Луганщині помітили надпотужні російські комплекси "Ртуть БМ", повідомила ТСН:

"Ззазначається, що багатофункціональний комплекс "Ртуть-БМ" – це сучасна потужна техніка, яка забезпечує захист особового складу і техніки на території до 50 га. Також наголошується, що серед можливостей комплексу – радіоелектронне пригнічення систем зв'язку і радіолокації. Водночас Дмитро Снєгирьов нагадав, що раніше неодноразово з'являлася інформація про російську техніку, яка "глушить" сигнали українських військових на Донбасі."

8 червня 2015 року, себто, всього через півроку, заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони України (РНБО) озвучує інформацію громадської організації, яка, до речі, не отримує жодної матеріальної підтримки з боку держави. 
Спитаю, але відразу вибачаюсь за свою погану французьку, у очільників відповідних служб: "На...уя (навіщо) нам структура, яка лише (!) через півроку практично слово в слово, дублює інформацію громадської організації, яка сам на сам, без підтримки держави, веде боротьбу з окупантами на Сході України?"

Може варто було б надати допомогу ГІ "Права Справа" не лише у вигляді братських обіймів і панського поплескування по плечу, з одночасним витиранням крадькома скупої чоловічої сльози, яка, несподівано, як результат розчулення від результатів роботи розвідгруп цієї організації, покотилася по неголених суворочолих обличчях можновладців?

До речі, шановні вершителі доль, 5 червня Президент Порошенко підтвердив інформацію ГІ"Права Справа" про друк фальшивих гривень на окупованих територіях.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи