Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 17
  • Переглядів: 20

Радянські солдати зґвалтували в 1945 році два мільйони німкень. А що відбувається у 2022 році в Україні? (відео)

Категорія:

Англійський історик Ентоні Бівор написав книгу, присвячену Другій Світовій війні, в якій він стверджує, що на початку 1945 року солдати радянської армії на території Німеччини зґвалтували два мільйони німецьких жінок, повідомляє BBC news.

220408womanofberlin.jpg

Кадр з фільму «Жінка в Берліні» (A Woman in Berlin, 2008)
Кадр з фільму «Жінка в Берліні» (A Woman in Berlin, 2008)

Посилаючись на радянські та німецькі архіви, автор стверджує, що тільки в одному Берліні червоноармійці зґвалтували 130 тис. жінок, з яких 10 тис. після цього покінчили життя самогубством.

Крім того, в книзі "Берлін: Крах 1945" стверджується, що солдати гвалтували не тільки німкень, але і звільнених з фашистських концтаборів радянських жінок.

За словами автора, те ж саме творилося на всіх звільнених радянськими військами територіях. Бівор говорить про свою роботу як про дослідження "темних сторін чоловічої сексуальності, яка під час війни виривається назовні, не стиснута дисциплінарними та соціальними перешкодами".

Автор, "виправдовуючи" радянських солдатів пише, що вони ставилися до цього, як до справедливої (?) помсти за все те, що влаштували фашисти на території Радянського Союзу, хоча зґвалтування звільнених радянських жінок ніяк не можуть бути розцінені як помста.

Посол Росії у Великобританії Григорій Карасін виступив із заявою, в якій назвав цю книгу "богохульством" і заявив, що вона сповнена інсинуацій і брехні.

Як пише у своєму дослідженні "Психопатологія героїчного минулого і майбутні покоління" російський психолог Михайло Решетніков, в 1992 році на Берлінському кінофестивалі був представлений документальний фільм і свідчення очевидців про те, як в 1945 році солдати Радянської Армії зґвалтували більше ніж 2 млн. жінок у Польщі та Німеччини.

Деякі дівчата, яким було тоді по 15-16 років, були зґвалтовані до 100 разів. Згідно з опублікованими матеріалами, відразу після наруги солдати розстрілювали деяких дівчаток, щоб не потрапити під трибунал.


А тим часом в Україні:

Наші інтереси: 

Досліджуємо традиції російських психопатів. Мордор треба знищити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи