Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 51
  • Переглядів: 54

Рада безпеки і функціонери ООН не захищають того, заради чого була створена ця організація, – Зеленський

Категорія:

У Міжнародний День Організації Об’єднаних Націй,  24 жовтня, Президент України Володимир Зеленський звернувся до "міжнародної бюрократії" та політичних лідерів, виступаючи на третьому парламентському саміті Кримської платформи.

24102401.jpg

Антоніу Гутерреш приїхав до Казані

"Хотілося б нагадати "міжнародній бюрократії" та політичним лідерам, що сьогодні день ООН у всьому світі, а не десь у Казані", – сказав Зеленський. Він зауважив, що мету, заради якої створено ООН, захищають не радбез ООН і навіть не функціонери ООН, а ось такі формати співпраці, як Кримська платформа чи як саміт ООН, пише
Telegraf
.

Міністерство закордонних справ України розкритикувало візит генсека ООН Антоніу Гутерреша до Казані. Генеральний секретар ООН раніше відхилив запрошення України на перший Глобальний саміт світу у Швейцарії 15-16 червня (а ось до РФ в Казань приїхав! – прим. моя, О.К.)

23 жовтня генеральний секретар Організації Об’єднаних Націй Антоніу Гутерреш приїхав до Казані на саміт країн-членів БРІКС.

 

Наші інтереси: 

Називати речі своїми іменами. Ми прекрасно розуміємо, що ООН не виконує своїх функцій, про що ми писали ще на початку широкомасштабної війни. Тоді ООН не зробила нічого, що від неї очікувалося і що вона мала б робити. ООН і Червоний Хрест отримують мільярдні бюджети на своє існування, але прикривають злочини держави-агресора. Розуміємо, що ООН має бути або перезаснованою на нових засадах, або заміненою іншою організацією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами (+аудіо)

Слухаємо нове озвучення про те, що мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови...

Останні записи