Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Путін є психопатом, він мобілізує Україну і розвалює Росію – Лариса Волошина

Путін хоче отримати повну владу над Україною, але його потуги приводять до протилежного результату: українці масово самоорганізуються, озброюються, формують територіальну оборону, творять нове життя. Російська загроза стимулює українців до прискореного розвитку і творення нової України. 

Задоволення психопатів – руйнувати правила, скидати авторитети й на їхнє місце ставити себе. Такі люди є природженими маніпуляторами і їхнє прагнення – завжди бути нагорі. Їхній афродизіак – це влада. При чому владу вони розуміють як вседозволеність та можливість знищувати.

Путін поводить себе як класичний психопат. А з психопатами треба бути беземоційними й поводитися жорстко, демонструючи свою силу і владу над ними.

Лариса Волошина каже, що українці поводять себе з Путіним досить зухвало. Вона побачила, що Путін був розлючений, а у поведінці Наришкіна (голова зовнішньої розвідки РФ – ред.) вона побачила страх. Оточення Путіна його побоюється.

Для Путіна Україна – це особисте. Українці дали йому відсіч і відверто глумляться над ним, не поважають його – і це його бісить.

Далі слухайте у відео:

Наші інтереси: 

Дивитися на політичні події з глибини, враховуючи психологію і навіть психіатрію. Розуміти, що психопати не зупиняються, а пруть до кінця навіть під загрозою смерті, аби тільки відчувати, що вони зверху.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Волошина звернула увагу, що формування територіальної оборони – це формування нової української шляхти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Волошина звернула увагу, що формування територіальної оборони – це формування нової української шляхти.

Все, що робиться з власної волі, – добро!