Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін планував «тотальну чистку» України з терором «від дому до дому» та концтаборами

Категорія:

Витік електронних листів з російської ФСБ розповідають про накази «зверху» вивозити мирних жителів у концтабори з метою завоювання України. Джерело у ФСБ надіслало ці листи російському правозахиснику, засновнику проекту Gulagu.net Володимиру Осєчкіну.

Коли Путін віддав наказ про вторгнення в Україну 24 лютого минулого року, він цілком очікував, що перемога над Україною буде завершена за три дні з «обезголовленням» уряду в Києві, пише The Sun.

Джерело стверджує, що ФСБ за допомогою російської військової розвідки провела б "тотальну зачистку" в Україні. "І після всього цього ми могли б встановити в Києві будь-який уряд", – повідомило джерело.

ФСБ очікувала опору серед українського населення, але в інструкціях, які надходили "з самого верху", було наказано безжально розправитися з ним.

В електронних листах "Вітер змін" детально описує, які заходи будуть застосовані до звичайних українців, які наважилися чинити опір російським окупантам.

"Як тільки масовість протестів зменшиться, почнеться завершальний етап "терору від дверей до дверей". Тут ФСБ буде грати першу скрипку, а людей будуть затримувати вночі під час комендантської години в їхніх будинках і вивозити на російські території - в концтабори й ще гірше. Передбачається, що після такої зачистки протести повністю припиняться" – йдеться у матеріалах.

Експерт з питань Росії в аналітичному центрі Chatham House Кір Джайлз (Keir Giles) сказав, що документи перегукуються з тим, що ми знаємо про плани Путіна щодо України.

Він пояснив, що вони вписуються в схему дій Росії – це вже було, коли вона окупувала балтійські країни – Латвію, Литву, Естонію – та Польщу на початку Другої світової війни.

Джайлз, автор книги "Війна Росії проти всіх: І що це означає для вас", вказав на підготовку пересувних крематоріїв, які будуть слідувати за її військами в Україну, як на сигнал про вбивчі наміри Росії.

"Отже, вони планували стратити, вбити та утилізувати дуже велику кількість українських цивільних осіб. Ось для чого були крематорії, ось для чого були мішки для трупів".

Окрім вбивчих намірів Путіна, документи "Вітру змін" показують, наскільки Путін помилявся у своїх воєнних цілях. Він вірив, що НАТО розвалиться, а західні країни благатимуть Росію не завдавати їм шкоди після його вторгнення в Україну. Йому казали, що деякі українці навіть будуть вітати росіян.

Його власні шпигуни вважають його задиристим самозакоханим брехуном, якому не можна довіряти. Вони стверджують, що він оточує себе людьми, подібними до тих, хто знущався з нього у дитинстві.

Нагадаємо, майже рік тому ми писали про запланованість масових убивств на території України.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що таке російсько-українська війна і як вона могла б обернутися для України. Маємо знищити ворога, щоб ворог не знищив нас. Якщо цю державу не знищити, вона піде знову нас з війною, щоб знищити нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи