Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Примусова вакцинація від COVID-19 призвела до збільшення надмірної смертності у 33 рази в Новій Зеландії

Категорія:

Світ:

2021 рік був для Нової Зеландії роком надій та обіцянок, оскільки світ почав оговтуватися від руйнівних наслідків пандемії Covid-19. Але згідно з офіційними даними, які тихо оприлюднив уряд Нової Зеландії, сталося навпаки. У 2021 році на острові було зафіксовано 2169 надлишкових смертей. На 49-му тижні 2022 року – 5286 смертей.

Це – жахливі цифри для маленького острова з населенням лише 5 мільйонів. Особливо в порівнянні з 2020 роком, коли не було зафіксовано жодної надмірної кількості смертей, а фактично було зареєстровано на 160 смертей менше, ніж очікувалося в розпал пандемії Ковіду і до початку впровадження ін'єкцій проти Ковіду, пише The Exposé.

Це означає, що Нова Зеландія зазнала приголомшливого зростання надмірної смертності на 3203% за 49 тижнів протягом 2022 року в порівнянні з 53 тижнями протягом 2020 року.

Ці цифри були надані уряду Нової Зеландії Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Отже, вони не є незалежною оцінкою. Це – офіційні дані, затверджені урядом. І вони показують, що кампанія з вакцинації проти Covid-19 була абсолютною катастрофою, і офіційні дані уряду Великої Британії це підтверджують.

Саме те, що, як вам казали, покладе край передбачуваній пандемії та зупинить передбачуване колосальне зростання смертності в усьому світі у 2020 році, в кінцевому підсумку призвело до протилежного ефекту.

Замість того, щоб зменшити смертність, вакцинація проти COVID збільшила її в геометричній прогресії.

Цифри, які це підтверджують, можна знайти у звіті під назвою "Смертність за статусом вакцинації, Англія, 1 січня 2021 р. - 31 травня 2022 р.", з яким можна ознайомитися на сайті ONS тут.

Таблиця 2 звіту містить щомісячні стандартизовані за віком показники смертності за статусом вакцинації за віковими групами на 100 000 людино-років в Англії до травня 2022 року.

З цієї таблиці видно, що показники смертності на 100 000 найнижчі серед невакцинованих у кожній окремій віковій групі.

Наступні дві таблиці показують щомісячні стандартизовані за віком показники смертності за статусом вакцинації від COVID-19 в Англії в період з січня по травень 2022 року для кожної вікової групи

Ви можете прочитати повне дослідження вищезазначених цифр з розбивкою за віковими групами тут.

Ці цифри доводять, що вакцини проти Covid-19 не є ефективними й викликають настільки серйозні побічні ефекти, що призводять до збільшення смертності.

Це повинно викликати серйозне занепокоєння у всіх, особливо у тих, хто був вакцинований.

І це має бути на першій шпальті кожної газети та головною темою обговорення на кожному каналі новин.

Наукові дані є остаточними, і органи влади та уряди повинні негайно відкликати вакцини проти Covid-19 з подальшого використання.

Якщо вони цього не зроблять, вони доведуть громадськості, що мають прихований мотив скоротити населення планети. Тому що саме це станеться, якщо буде дозволено продовжити повторне впровадження цих експериментальних і небезпечних ін'єкцій.

Наші інтереси: 

Продовжуємо поширювати правду щодо вакцинації проти "страшної хвороби". Розуміти, що ця вакцинація забирає життя більше, ніж сама "хвороба".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи