Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Промова активіста шведського націоналістичного руху “Нордична Молодь”

Світ:

"Швеція – більше не Швеція. Моя країна була перетворена у міжнародну територію, якою править тоталітарна держава, що просуває експериментальні прогресивні “цінності” на своїх громадянах." 

Браття! Я стою перед вашими силами революції, аби розповісти вам про те, яким може стати ваше майбутнє у разі поразки ваших славних намагань.

Я стою тут як швед. Однак, звідки я родом – більше не Швеція. Моя країна була перетворена у міжнародну територію, якою править тоталітарна держава, що просуває експериментальні прогресивні “цінності” на своїх громадянах. Дозвольте мені пояснити:

У Швеції вам більше не потрібне громадянство, аби здобувати освіту в шведській шкільній системі. Кожна людина на Землі має право безкоштовно ходити до школи у Швеції. І лише самі шведи повинні платити за це.

У Швеції вам більше не потрібне громадянство, аби насолоджуватися безкоштовним медичним обслуговуванням. Кожна людина на Землі має право на безкоштовну охорону здовов’я у Швеції. І лише самі шведи повинні платити за це.

Якщо у вас є шведський паспорт, ви самостійно оплачуєте стоматологічні послуги. Якщо ж ви його не маєте – вони є безкоштовними.

Шведи не є ані визнаними, ані захищеними шведським законодавством. Тільки меншини визнаються на колективному рівні. Шведські люди не мають жодних прав у своїй власній державі. Насправді, шведське законодавство визнає лише саамське населення як справжнє корінне у Швеції. За законом це більше не моя країна!

Уряд, політики і посадові особи держави відсторонилися від народу, сформувавши новий політичний клас, подібний до того радянського – де вони грабують країну та використовують наші спільні ресурси задля власного збагачення.

Апаратники держави сформували обопільний союз з основаними на монополії засобами масової інформації, щоб забезпечити дотримання свого порядку денного, контролювати дебати та переслідувати будь-яку форму опозиції.

Шведські ЗМІ в свою чергу офіційно співпрацюють з насильницькими комуністичними та анархістськими групами задля виявлення і залякування кожної опозиції.

Коли ліві радикали та групи іммігрантів безчинствують, підпалюють машини на вулицях і кидають коктейлі молотова в персонал поліції та швидкої допомоги – вони отримують державне фінансування і політичну кар’єру.

Коли дисидент розміщує в інтернеті анонімний осудливий коментар – його ім’я і фото в кінцевому підсумку з’являється в газеті.

Держава просуває свій експериментальний прогресивний погляд, почавши рано формувати своїх жителів. Сьогодні – як частина регульованого урядом шкільного плану – головною функцією державних шкіл є стирання гендерної ідентичності. Вони роблять це, змушуючи хлопчиків бавитися в ляльки, а дівчаток – автомобілями і пістолетами. Навіть назва хлопчика “хлопчиком”, а “дівчинку – “дівчинкою”, розглядається як застаріле.

У рамках прогресивних “цінностей” шведське державне телебачення показує інформаційні програми для шведської молоді від 13 до 16 років про те, як займатися сексом з іммігрантами та інвалідами. Такі шоу також показуються у школах в якості обов’язкової частини освіти.

Прогресивні “цінності” проявляються також у руйнуванні державою нормальної гетеросексуальної сім’ї. Деякі політики пропонують обов’язковий денний догляд за дворічними. Існують також пропозиції щодо розподілу батьківської відпустки, змушуючи татусів залишитися вдома, а жінок – іти на роботу, або залишати дітей на державному піклуванні.

Не дивно, що у нас щорічно проводяться 40 000 абортів. Це майже 0,5% відсотків нашого населення. Ми вбиваємо наших дітей, взамін імпортуючи десятки тисяч іммігрантів.

Чиновники в Швеції полюбляють називати нас найсучаснішою у світі країною.

Я кажу вам, браття, це – те, що чекає вас, якщо ви вирішите наслідувати наш приклад.

У вас є тепер можливість вибрати і створити своє власне майбутнє. Не піддавайтеся пастці, обираючи між Заходом та Росією.

Європа потребує вільних і суверенних держав, готових об’єднатися перед обличчям загрози і небезпеки, працюючи разом, щоб зміцнити наш континент – а не працювати в інтересах Заходу чи Сходу.

Оберіть свою свободу.

Оберіть нашу спільну європейську свободу.

Дякую

Fredrik Becklin

2014 рік.

Джерело

Наші інтереси: 

Мати уявлення про реальний стан країн Заходу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Шокований від ситуації Швеції!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Шокований від ситуації Швеції!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!