Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Професор жорстко поставив на місце прихильника Путіна

"Дзвінок", в якому сепаратиста грозилися вивезти на російський кордон, дуже злякав українофоба. У Харкові стався інцидент між 92-річним професором Ігорем Малицьким, який пережив Освенцим, і сепаратистом – прихильником Путина, який назвав Україну – "не державою" і образливо висловився щодо українців.

16269650x410.jpg

Ігор Маліцький  Професор  Української інженерно-педагогічної академії (УІПА)
Ігор Маліцький Професор Української інженерно-педагогічної академії (УІПА)

Він отримав гідну відсіч. Про це написав сам Маліцький у Facebook:

"Зайшов у буфет випити бокал пива. Сів за столик, а на другому столику сидить мужик 40-45 під градусом і щось бормоче, що він ого-го якийсь там офіцер. Потім підсаджується до мене і, мабуть, хотів мати підтримку своєму висловлюванню "Україна - це не держава, а українці - г…вно, Путін вас переб'є, Путін великий чоловік і тому подібне. Була б у мене яка-небудь "п…калка", пальнув би, щоб соплі полетіли б. Що я міг зробити. Тоді я дістав мобілку і громко кажу: "Товаришу полковник, пришліть наряд туди-то і туди-то, треба тут одному путинцю набити ср…ку, вивезти до кордону і викинути його туди. Хай цілує зад своєму кумиру, сюди три хвилини ходу. Добре, чекаю", - передав свою розмову професор.

За його словами, сепаратист підхопився і, спотикаючись і вдарившись головою, вибіг із закладу.

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи