Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Про секс, cтосунки і любов

Думаєте, що чоловікам потрібен секс, а жінці - аби заміж? І тягнуть один до одного гормони? І що жінки і чоловіки - такі різні, та й навіть шукаєте ці відмінності? Пориньте в душу свою: чого Ви насправді хочете?

Душі потрібна споріднена душа. Будь-якій людині. Бо такий закон природи: ми половинки не тільки тілом, а й душею. А бачити свою половинку не так і складно. Знайти - складніше. Але можливо! Адже я знайшла її в свої 52 роки. Небо розкрилося і сталося. Щастя завжди буває "Раптом". Але шлях до нього - складний. Все залежить від Вас: від чистоти вашої душі та помислів. Бог дає по заслугах.

А тепер - хто твоя половинка. Це психічно доповнююча людина: дуал - називається у соціоніці. Дуалів можна навчитися бачити по обличчю, фото. Але для цього треба знати свій соціонічний тип. Ваші фото анфас - і можна визначити ваш тип. Тести в Інтернеті навряд чи допоможуть, і за описами типів - теж навряд чи вийде. Скільки людей помилялися і самі в собі заплутувалися... Краще вже жити, не знаючи свій тип, аніж влазити в чужу шкуру і жити потім, страждаючи, чужим життям.

Ну чому тільки дуал? Тому що стосунки тоді будуть гармонійними: без зайвих непорозумінь, сварок і конфліктів: адже дуал сильний у тому, де Ви слабкі, зрозуміє і підтримає вас там, де важко, - він кращий друг і захисник. І все, що ви чуєте від нього - це саме те, що вам потрібно: бальзам на душу. Про дуальні стосунки можна прочитати у Аушри Аугустінавічюте: "Дуальна природа людини". Гарно і багато написано у книзі "Знайди гармонію в житті". Але ще краще, якщо ви самі це відчуєте.
Ось на різних сайтах тільки те й обговорюють, як непорозуміння, образи, травми, складні стосунки і конфлікти... Хочуть якось вирішити свої проблеми, і на жаль ... Ніякі поради не допоможуть, якщо поруч - не ваша людина! Тому що стосунки закономірні, і керують людьми саме ці закономірності стосунків, а не люди стосунками. Скільки не намагайся розплутати протиріччя, більше розчарувань тільки ... Але давайте не про те, що маємо, а про те, як знайти таку от близьку людину, яка завжди зрозуміє, підтримає і допоможе, з якою завжди приємно, комфортно, радісно, ​​весело і спокійно. Я пишу про себе, а не красиві слова.Подивіться фільм "Секрет" і зрозумієте, як. Але, щоб шукати, треба знати, кого шукати. От і починайте із себе, потім - які мої дуали, потім - ваше бажання їх знайти, і ваші світлі думки і справи з'єднають вас разом. Потрібно ще, звичайно, і зберегти ці ніжні відносини, знаючи себе та іншого, деякі правила, як уникати заборонених тем спілкування. Всьому цьому можна навчитися, навіть якщо ви далеко.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи