Зображення користувача Віктор Макаренко.
Віктор Макаренко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Представництво – клуб – вара. Найвагоміший компонент програми «П’ять вигод» (відео)

Радіймо, друзі! У попередніх відео ми оцінювали опанування чотирьох пунктів програми «П’ять вигод». Вони називаються «Їжа і вода», «Сон і активність», «Позитивне мислення» та «Здоров’я і гармонія».

Настав час розглянути найцікавіший і найвагоміший компонент програми, який має назву «Спільнота друзів».

Подібно до попередніх пунктів, він має початок, середину і завершення. Цей компонент має вагу «5», тому за кожний етап нараховуємо собі уп’ятеро більше балів – 5, 10, 15.

Тут головна ідея в тому, що надійною основою успішного стартапу є команда друзів. Друзі-соратники спроможні адекватно оцінити стартап-ініціативу і підтримати її порадою, роботою або грошима.

Завдання цього компоненту програми полягає в тому, щоб сформувати організовану спільноту надійних друзів.

Розглянемо зміст кожного з етапів.

Перший (5 балів): реєструюсь офіційним представником Центру стартап-культури Гартленд. Таким чином, отримую визнання спільноти «Народний Оглядач» і статус надійного, перевіреного гравця.

Другий (10 балів): засновую представництво центру стартап-культури разом з іншим місцевим представником.

Третій (15 балів): засновую місцевий клуб Гартленд шляхом визначення часу та місця регулярних зустрічей.

Для статусу “клубу” потрібно мати хоча б три учасники. Регулярні зустрічі «в реалі» дуже корисні для продуктивного спілкування, навчання, мотивації та енергетичного обміну.

Такі клубні тренінги, розваги та посиденьки можна поєднувати зі спільними прогулянками, подорожами, переглядом кінофільмів, спортивними іграми, «мозковими штурмами» та іншим.

Бонус “плюс 5” балів додається, якщо клуб має «територію постійного базування», тобто  садибу або власну чи орендовану квартиру.

Такий територіально укорінений клуб називаємо давнім словом «вара», яке означає «сильна громада», «фортеця», «твердиня», «притулок праведників», «захищене житло».

Головним чинником сили та захищеності клубу є його перебування у Просторі волі. Вара – це найкраще середовище для заснування успішного стартапу.

Моя вигода з усього цього:

  • Маю соціальний фундамент для розгортання будь-яких проектів.
  • Маю якісне середовище для знайомств зі світлими і продуктивними людьми.
  • Надійно закріплююсь у просторі позитивних подій.  

П’ятий пункт є вінцем програми «П’ять вигод» (або «П’ять подвигів»). Він завершує створення надійної основи для заснування власного стартапу і формування постіндустріального суспільства.

Радіємо!
 

Наші інтереси: 

Найвагоміший компонент програми "П'ять вигод"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи