Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Посадові особи штату Вісконсін наказали перерахувати голоси президентських виборів

Виборча комісія штату Вісконсин затвердила розпорядження про частковий перерахунок голосів президентських виборів, чого вимагала кампанія президента Дональда Трампа. Перерахунок повинен бути завершений до 1 грудня, тоді комісія повинна підтвердити результати виборів.  

20111902.jpg

Голова виборчої комісії штату Вісконсин
Голова виборчої комісії штату Вісконсин

Кампанія Дональда Трампа подала петиції щодо перерахунку голосів у двох переважно демократичних округах: Мілуокі та Дейн, до яких входить місто Медісон. У цих двох округах  штату Вісконсин більшість становить чорне населення, повідомляє Bloomberg.

Комісія складається з шести членів і розділена між демократами та республіканцями. Демократи виступали проти деяких вимог кампанії Трампа у петиції, на яких наполягали члени комісії від Республіканської партії.

Виборча комісія заявила, що отримала 3 мільйони доларів від кампанії Трампа, а загальнодержавний перерахунок буде коштувати приблизно 7,9 мільйона доларів.

"Ми розуміємо, що очі світу будуть спрямовані на ці округи Вісконсину протягом наступних кількох тижнів", - йдеться у заяві Меган Воулф, голови виборчої комісії штату Вісконсин.

Ці два округи були вибрані тому, що там відбувалися найгірші порушення. За даними кампанії Трампа, в цих округах мали місце випадки «внесення незаконних змін до бюлетенів, подані при заочному голосуванні, незаконна видача бюлетенів для заочного голосування, а також надання чиновниками незаконних порад, які давали можливість обійти закони Вісконсину, що стосуються пред'явлення посвідчень особи виборцями». 

У цих двох округах, за даними агентства Associated Press, Джо Байден отримав 577,455 тис. голосів, а Дональд Трамп 213,157 тис. В цілому по штату Байден отримав на 20,608 тис. голосів більше, ніж Трамп.

Нагадаємо, у штаті Джорджія вже перераховують виборчі бюлетені. Перерахунок мають закінчити до 20 листопада.

Наші інтереси: 

Результати президентських виборів у США офіційно ще не оголошені. Перемогу Джо Байдена на цих виборах оголосили ЗМІ, що контролюються Демократичною партією. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи