Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Понад 432 тисяч голосів незаконно вилучено у Трампа в штаті Пенсильванія – The Epoch Times

Світ:

Загалом було вилучено щонайменше 432 116 голосів: 213 707 голосів у день виборів та 218 409 голосів заочного голосування. Науковці Data Integrity Group повідомили, що під час листопадових виборів президента США у чинного президента Дональда Трампа забрали понад 432 000 голосів. 

21010501.jpg

Дані штату Пенсільванія показують, що кількість голосів за Трампа зменшувалася в різні моменти часу, зокрема в окрузі Честер, – повідомляє Data Integrity Group

Про це кажуть дані виборів у Пенсільванії. Згідно з аналізом Data Integrity Group, який ексклюзивно отримала The Epoch Times, голоси за Трампа, що були отримані як в день виборів, так і поштою, були вилучені із загальної кількості щонайменше в 15 округах.

Дані виборів за часовими рядами показують, що кількість голосів за Трампа зменшувалася в різних округах у численні моменти часу замість того, щоб збільшуватися, як це очікувалося за звичайних обставин.

Загалом було вилучено щонайменше 432 116 голосів: 213 707 голосів у день виборів та 218 409 голосів заочного голосування.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що вибори президента США пройшли нечесно, що Трамп дуже заважає демократам, якщо вони пішли на такі очевидні фальсифікації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи