Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пластуни станиці Львів та НРЦ "Джерело" виготовили для танкістів в АТО маскувальні сітки

Остання партія маскувальних сіток від пластунів та НРЦ "Джерело"  вже в дорозі до зони АТО!

... Як це було або вся історія про корисні жіночі руки. Хлопці із третього танкового батальйону «Звіробій» попросили маскувальних сіток. Специфіка виробу у тому, що на велику техніку потрібна і сітка відповідного розміру: на одну бойову машину - 10 на 12 метрів. Такий сіток у Львові не продавали. Довелось шукати деінде. Знайшли аж у Харкові. Кошти на купівлю мішка сітки, а це 20 на 25 метрів, надав Назар Тимошик, ВБ. Отримавши сітку почали пошуки тканини. Оскільки сітки робились на зиму – вона повинна бути білого кольору. Членкині куреня «Чорноморські хвилі» по усьому Львову і фейсбуку оголосили збір тканини. Відгукнулось дуже багато знайомих та навіть взагалі незнайомих нам людей, за що усім щиро вдячні! Тканину, що отримали, рвали на смужки і вплітали у саму основу сітки. 
 
Щодня над маскувальною сіткою працювало близько 10-ти людей, залучали до плетіння як пластунів різного віку, так і просто людей та членів інших громадських організацій. Приємно, що до роботи брались навіть наймолодші пластові гурточки юнацьких куренів, а старші пластуни навіть зауважили, що плетіння сітки є хорошим інструментом для командотворення:) Дуже усім дякуємо!
 
Особливо хочемо подякувати працівникам, батькам та молоді з навчально-реабілітаційного центру "Джерело", які взяли на себе суттєвий шмат роботи над сіткою і навіть передавало танкістам власну випічку! 
 
Загалом вийшло 5 сіток розмірами 10 на 12 метрів, загальною площею 600 м². Надіємось ця наша маленька допомога дозволить врятувати комусь життя та полегшить перебування військових у зоні такого складного геополітичного конфлікту! 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
АТОПласт
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи