Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Плащ чи пальто? Все відразу: тренчкот і його особливості

Чим особливий цей трендовий наряд? Розповімо всі переваги тренча!

Нині майже кожен інтернет-магазин жіночого одягу в Україні пропонує купити стильний тренчкот. Це найкраще, що можна знайти для теплих весняних і осінніх днів.

Чим особливий цей трендовий наряд? Розповімо всі переваги тренча!

Що таке тренчкот і з чим його носять

Стриманий і одночасно зухвалий, елегантний і грубий такий предмет гардероба не залишить без уваги жодну модницю. Сьогодні майже кожна представниця прекрасної статі носить двобортний тренчкот з розрізами, поясом, кокеткою, накладними кишенями, ґудзиками, манжетами, погонами і відкладним коміром. Саме ці деталі роблять плащ особливим, модним і сучасним.

Крім того, ця річ по-справжньому універсальна, адже її можна поєднувати з різним взуттям, а саме:

  1. Спортивним: сліпони, кросівки, кеди, снікерси, хайтопи;
  2. Демісезонним: дезерти, черевики, чоботи;
  3. Вечірнім: туфлі, сабо, слінгбеки.

Тренчкот ідеально поєднується з багатьма фасонами штанів, а також зі спідницями і сукнями. Для верхньої частини тіла можна обрати теплий одяг, а також блузки, сорочки, футболки, топи жіночі нарядні. Також цей плащ органічно поєднується з костюмами і різними тканинами.

Верхній одяг цього типу досить комфортний і легкий. Він використовується для повсякденного носіння, прогулянок, подорожей, робочих поїздок.

Вибираємо тренчкот

Перевага сучасних моделей в тому, що жіночі тренчі пасують дівчатам з будь-яким типом фігури. Якщо ви мініатюрна дівчинка або статна жінка з пишними формами, то такий елемент образу підкреслить ваші найкращі сторони зовнішності і допоможе збалансувати пропорції, а також захистить від прохолодної погоди.

Однак в різних моделях верхнього одягу цього типу кількість і формат виконання всіх деталей відрізняється, тому слід враховувати наступні нюанси:

  • Щоб не привертати зайвої уваги до широких пліч, зупиніться на варіантах з великою кількістю деталей внизу, але не вгорі;
  • Дівчатам з великими стегнами слід обирати плащі світлих тонів, тому що темний і чорний колір привертатиме увагу і обтяжуватиме образ;
  • Менш яскраві ґудзики варто вибирати тим, у кого занадто широкий торс. У цьому ж випадку потрібно уникати занадто великих або ж занадто маленьких застібок.

Крім комплекції, варто звертати увагу і на зріст. Високі жінки можуть собі дозволити тренч довжиною до середини стегон, класичний, який вище колін, і довгий, що закриває коліна.

Всі, хто не може похвалитися високим зростом, може носити короткий або розстебнутий класичний тренч.

Майте на увазі, що в застебнутому варіанті з поясом цей предмет увиразнить груди і тонку талію, приховуючи стегна. І купуйте обов'язково те, що вам подобається!

"Джерело: virna.ua"

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи