Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Південна Корея дозволить своїм бізнесменам відвідувати Україну задля відбудови

Категорія:

Рішення ухвалили як виняток з чинних правил, згідно з якими корейським громадянам заборонено відвідувати зони збройних конфліктів під загрозою покарання. В’їзд до України уряд Південної Кореї заборонив від лютого минулого року, коли російські війська розпочали вторгнення.

Сеул висловив намір брати активну участь у відновленні зруйнованої війною країни після війни з Росією, а бізнес-спільнота в інфраструктурі та інших секторах також приєдналася до цього кроку – повідомляє Yonhap.

Очікується, що, згідно з новими правилами, багато корейських компаній відвідають країну, щоб вивчити можливості участі в потенційних проектах з реконструкції.

Інтерес до реконструкції виявили будівельні та інфраструктурні компанії, а також компанії, що працюють у комунальному та енергетичному секторах.

На урядовому рівні делегація на чолі з міністром земельних ресурсів Вон Хі Рьоном планує відвідати Україну вже цього місяця для обговорення проекту відбудови з офіційними особами в Києві.

Окремо міністерство промисловості організовує власну делегацію, до складу якої увійдуть представники енергетичних та промислових компаній, і яка планує відвідати Україну в жовтні.

Такі зусилля прискорюються після того, як у липні президент Юн Сок Йол здійснив несподіваний візит до України та пообіцяв надати пакет безпекової, гуманітарної та відновлювальної допомоги.

Наші інтереси: 

Економічне та військове співробітництво з Південною Кореєю. Окреме зацікавлення викликає корейський досвід ефективної боротьби з корупцією. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи