Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 168
  • Переглядів: 191

Після Ковіду: cтуденти масово подають в суд на свої університети і вимагають повернути гроші

Категорія:

Загальна сума позовів може сягнути 765 мільйонів фунтів (37 млрд грн), що завдасть відчутного удару бюджетам закладів освіти. Понад 150 тисяч студентів у Великій Британії готують позови проти своїх університетів у зв'язку з переходом на дистанційне навчання під час пандемії COVID-19.

24040902.jpg

Студенти хочуть отримати часткове відшкодування в розмірі близько 5 тис. фунтів стерлінгів – типової допандемічної різниці між вартістю очного і онлайн навчання

Вони стверджують, що керівництво навчальних закладів порушило контрактні зобов’язання щодо забезпечення очного викладання та доступу до інфраструктури в кампусах, пише Daily Mail.

Студенти вимагають часткового відшкодування оплати за навчання у розмірі близько 5 тисяч фунтів. Ця сума становить різницю між вартістю очної форми навчання та платою за онлайн-курси до пандемії. Загальна сума позовів може сягнути 765 мільйонів фунтів, що завдасть відчутного удару по бюджетах університетів.

Їхні позови розглядаються юридичними фірмами на безоплатній основі. Перша справа, проти Університетського коледжу Лондона, ймовірно, буде розглянута наступного року. Вона була призупинена минулого літа, коли суддя дав сторонам вісім місяців на пошук компромісу, але переговори не увінчалися успіхом.

20-річна канадійка Майя Томпсон (Maia Thompson) провела 16 місяців, марно домагаючись відшкодування своєї оплати в розмірі 32 100 фунтів стерлінгів через існуючі канали.

Вона розповіла The Times: "Це було не те, що мені обіцяли. Я вступала до всесвітньо відомого університету, а не на уроки в Zoom".

Проректорка UCL професорка Кеті Армор сказала, що вона розчарована тим, що юристи "категорично відкинули" альтернативні шляхи вирішення, додавши: "Протягом усієї пандемії ми ставили на перше місце здоров'я та безпеку всієї нашої спільноти та слідували вказівкам уряду".

Наші інтереси: 

Дехто починає розуміти, що під час ковідобезумства були не тільки обмежені їхні права, але в них вкрали їхні гроші під виглядом того, що "дбали про здоров'я".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Прозріння робить те, що жодні попередні наукові докази ковідафери не зробили!

І це тільки початок наслідків її публічного  викриття…

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Прозріння робить те, що жодні попередні наукові докази ковідафери не зробили!

І це тільки початок наслідків її публічного  викриття…

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !