Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після 9-денних протестів уряд Данії відкликав законопроект про примусову вакцинацію

На початку листопада правляча соціал-демократична партія Данії подала до парламенту законопроект по “боротьбі проти епідемій”. Серед іншого, там фігурувала надзвичайно небезпечна пропозиція: уряд отримував би право виділити категорії населення, які обов’язково повинні бути вакцинованими. За ідеєю, якщо б ці люди відмовилися від вакцини, щодо них можна було б застосовувати різні санкції [1]. 

На щастя, нащадки вікінгів виявились не зовсім безнадійними. Велелюдні протести проти даного законопроекту продовжувались 9 днів, здебільшого у столиці країни. Західні ЗМІ всіляко замовчували протести (наприклад, жодної згадки про протести на сайті БіБіСі немає), втім за допомогою швидкої організації в інтернеті народ таки масово виходив на вулиці, пише на своєму Телеграм-каналі Zentropa.

Зрештою, уряд Данії відкликав проект закону. Цікаво, що після перемоги над “вакцинаторами” стався як мінімум непоганий тролінг “масочників”.

Данськими науковцями були опубліковані результати дослідження, у якому взяли участь понад 6000 людей, про ефективність масок для захисту від коронавірусу (адже існує думка, що маски заважають потраплянню в організм великих фракцій слини від інших людей).

Виявилося, що “масочники” заражаються ковідом не рідше аніж ті, хто взагалі не носять масок [2]. Питання методики проведення цього дослідження лишаємо поза увагою. 

"Результати дослідження доводять, що маски – це не магічна куля", – прокоментувала його результати автор дослідження, лікар на ім'я Христина Лейне, під час інтерв’ю з New York Times. 

"Я рада, що попри сильний тиск, результати дослідження опублікували в деяких наукових журналах. Ігнорувати результати дослідження просто тому, що вони відрізняються від результатів, які дехто хотів би бачити, було б безвідповідально”. 

На відмінну від цензури данських протестів, західні ЗМІ не цензурують результати дослідження, а цілеспрямовано його атакують як "дослідження із серйозними проблемами” [3]. А ще кажуть, що наука вільна від політики. Авжеж. 

Джерела: 

[1] https://www.corona-stocks.com/forced-vaccination-law-in-denmark-abandoned-after-public-protests/

https://www.lifesitenews.com/news/danish-govt-backs-down-on-forced-covid-vaccination-law-after-citizens-protest-with-pots-and-pans

[2] https://thefederalist.com/2020/11/18/major-study-finds-masks-dont-reduce-covid-19-infection-rates

[3] https://www.washingtonpost.com/health/2020/11/20/mask-danish-study/

Наші інтереси: 

Розуміти, що корона афера має багато профітів як для глобальних структур, так і для національних урядів. Вакцинація – одна з цілей, яку ставили ті, хто пропагує вакцинацію як панацею від усіх хвороб. Тож треба взяти приклад з данців, які добилися скасування закону про примусову вакцинацію. В Україні подібний законопроект (№ 4142 про запровадження в Україні фактично медичної диктатури) буде голосуватися Верховною Радою 2 грудня. Початок о 9-ій ранку. Акцію проти його прийняття організовують громадська організація "Вакцинація – вільний вибір". Законопроект 4142 підірве Конституційні права і свободи громадян.  Центр громадського здоров'я, який хочуть створити, в разі прийняття цього законопроекту буде вирішувати, чи загрожує суспільству якась епідемія і буде примушувати населення до вакцинації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи