Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 266
  • Переглядів: 289

Підвищення тарифів на електроенергію є шахрайською схемою збагачення жирних котів – Андрій Рева

Категорія:

Як стало відомо, з 1 червня вартість електрики для населення суттєво зросте – тариф буде 4,32 грн/кВт, він діятиме до кінця квітня 2025 року. Якби розподільчі компанії були націоналізовані, як в газовій галузі, не треба було б підвищувати тариф. Ці компанії паразитують на державній власності, яку їм передали за копійки.

Колишній міністр соціальної політики Андрій Рева каже, що "смотрящим" від нинішньої влади за енергетичною галуззю є Андрій Герус, яким керує усім. Саме він, а не міністр енергетики Галущенко. Свою діяльність він почав з допуску на наш енергетичний ринок російських та білоруських компаній у 2019 році.

Удари по нашій генерації були в березні – але світло було, а потім раптом з'явився дефіцит – як раз напередодні того, коли треба підвищувати тариф на електроенергію. Чому компанії, які займаються передачею електроенергії і які отримують за її транспортування 2,10 грн на кожній кіловат/годині, приватні в умовах війни, питає Рева і нагадує, що сама  електроенергія коштує 1,10 грн.

"Кому належать ці розподільчі компанії? Подивіться, скільки колишніх росіян з українськими паспортами сьогодні є власниками цих компаній", – каже Рева.

Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко в інтерв'ю Radio NV сказав, що гроші, яку будуть платити українці за електроенергію, підуть у дві компанії. 15% – в "Укргідроенерго", яке потребує грошей на відновлення, а 85% – в "Енергоатом".

"І якщо бути відвертим, це просто маячня якась, тому що "Енергоатом" і не постраждав, і нема об'єктів, які треба відновлювати; і спускає гроші, вибачте, в унітаз, імітуючи будівництво нових атомних реакторів, які навіть за ідеальної ситуації можуть з’явитися не раніше, ніж за 10−15 років", – стверджує фахівець.

Експерт наголошує, що це – їхній природний термін будівництва. Останні реактори таких типів в США будувалися один – 17 років, інший – 21 рік. І завершені були місяць тому. Ціна кожного становить 15 мільярдів.

"Відповідно, те, що робить Енергоатом, я підтримати не можу жодним чином. Я вважаю, що це – пряме шкідництво, і це абсолютна шкода інтересам держави з погляду енергетичної безпеки. А те, що робить Міністерство енергетики, і те, що воно каже публічно, – це просто пряма брехня", – запевняє Харченко.


Шахрайську оборудку з тарифами коментує Лана Зеркаль:

 

Наші інтереси: 

Аналізувати ситуацію, слухати експертів, розуміти, що робить паразитична влада і як вона наживається під час війни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Як зупинити цих психопатів?

У нас є вічність!
Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Як зупинити цих психопатів?

У нас є вічність!
Радіймо життю граючи!