Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перемогти РФ – наша історична місія. Ми можемо побудувати потужну державу навіть в умовах війни – Бутусов

Військовий журналіст Юрій Бутусов вважає, що єдиним союзником України є Збройні сили України. Нашу суб'єктність визначає наша Армія. Історія суворо розсудить тих, хто виступає із популістичними закликами припинити вогонь. Ми не можемо визнавати окупацію і маємо продовжувати спротив.

"Ми не тільки можемо (військовим шляхом) відвоювати свої території, це – наш єдиний шлях. Ми маємо зараз стати першим народом, першою країною, яка дасть відсіч росіянам. Це – наша історична місія".

Бутусов вважає, що зараз ми перекидаємо нашу проблему на наступні покоління. Нинішня влада хоче скинути із себе відповідальність, закрити очі на реальність  

Бутусов навів приклад Молдови і Придністров'я: росіяни до Придністров'я спокійно заїжджають через Кишинів. Молдова втратила свою суб'єктність і фактично допомагає окупації. Молдова не здатна навіть відмінити придністровські автомобільні номери. РФ має там внутрішньополітичні важелі, постійно розгойдує і дестабілізує там ситуацію.

Юрій Бутусов також розтлумачив закон, який нещодавно був прийнятий і підписаний президентом Зеленським. 27 лютого президент Зеленський ввів в дію рішення РНБО про оборонне замовлення на три роки. На цей рік виділено 25,8 млрд. гривень.

Він стосується державного оборонного замовлення на 2020, 2021 і 2022 роки. Він був розроблений комітетом по обороні Верховної Ради. У ньому застосовано те, що раніше було напрацьовано, систематизовано і складено в єдиний документ. Там йдеться про все оборонне планування в Україні, яке останні 5 років відбувалося "в ручному режимі". Скандал з Гладковським був наслідком цього, коли окремі люди брали на себе вирішення сотень тисяч проблем, які були пов'язані із закупівлями деталей, техніки, постачанням і таке інше. Цей указ фактично створює інституцію, якої не було. Буде орган виконавчої влади, який буде займатися плануванням оборонної промисловості, виходячи із потреб армії.

По-друге, створюється спеціальна незалежна агенція для перспективних розробок і по-третє, створюється незалежний державний фонд, які має фінансувати нові розробки в оборонній промисловості.

На наступний рік передбачено низка системних рішень, про які говорили ще з 2015 року і які тільки зараз почнуть робити.

Наші інтереси: 

Важливо стежити за озброєнням Української Армії та діями РНБО. Армія рухається у правильному напрямку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Цензор.нет дивний ресурс. Важко довіряти.

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Цензор.нет дивний ресурс. Важко довіряти.