Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 23

Особистість як стартап нульового рівня

Заява про створення представництва Центру стартап-культури Гартленд у Чернівцях і всій віртуальності. Пропоную заснувати перший монастир інформаційних технологій - скорочено MIT, орієнтуючись на логіку відновлення зв'язків людини з богом, котрий є всередині нас.

Почнемо з означення

В своїй статті Три рівні соціальної творчості Ігор Каганець згадав про сім'ю, підприємство і державу як починання для створення чогось нового. Але хочу наголосити ще на одній принциповій можливості - творення нової особистості! Хоча таку творчість тільки умовно можна назвати соціальною. Особистість вивчають за допомогою науки психології, або як я її називаю, душезнавства. Але й соціологи цікавляться особистістю, бо вона є учасником спільноти і взаємодіє з нею. Тож пропоную процес започаткування особистістю кардинальних змін для реалізації мрії називати стартапом нульового рівня. Таким чином кожна людина може бути стартапом, навіть, якщо вона ще не знайшла найближчому геоінформаційному просторі партнера для створення сім'ї чи бізнесу.

Трохи про себе

Аз (так я називаю себе в першій особі однини) в екомережі Народного Оглядача з 2011 року. Ті часи ще називають ерою старого сайту. В рамках Інтернету 7 років - це справді ціла ера, а для окремої особи - це період повного її оновлення. В 2012 народилась донька (найуспішніший стартап в моєму житті :) В 2014 навчався в Буковинському бізнес-інкубаторі. Саме там і долучився до стартап-культури. Після цього заснував своєрідний стартап "Простір казки", який сподобався багатьом читачам Народного Оглядача. Твори цього проекту перейшли в суспільне надбання: в текстовому і звуковому вигляді. Також хочу згадати, що адмініструю групу Вольники, котра об'єднала прихильників програм з відкритим кодом і не тільки. Ця група є найбільшою серед усіх груп за інтересами на Народному Оглядачі. Саме в цій групі вбачаю потенціал до створення стартапів в галузі інформаційних технологій. Забігаючи наперед, скажу що запрошую учасників територіальної спільноти Буковина долучитись до представництва регіонального центру стартап-культури. Одним із напрямків діяльності якого може бути вивчення операційною системи Лінукс - функціонального засобу, який досі є недооціненим серед приватних підприємців. 2017 року навчився методиці дизайн-мислення для впровадження інновацій, тож сподіваюсь, що цей досвід допоможе мені в новому починанні. Про це піде мова далі.

Сертифікат з опанування навиком "Дизайн-мислення для інновацій"

Пропозиція

Сучасна юдохристянська пропаганда призвела до того, що тільки 22% громадян України всерйоз цікавляться релігією. Аналогічна ситуація серед представників галузі інформаційних і комунікаційних технологій, яка інтенсивно зростає, а тому потребує чинника для підтримки цілісності усіх ланок. Саме таким чинником має бути релігія - адже вона і є відновленням зв'язків. Оскільки програмісти і сисадміни - це люди дуже раціональні, то і релігія їм потрібна раціональна. Саме таким є аріянське хрестиянство. Тож пропоную заснувати перший монастир інформаційних технологій - скорочено MIT, орієнтуючись на логіку відновлення зв'язків людини з богом, котрий є всередині нас. Монастир може початися з одного монаха - самодостатнього фахівця, який має достатньо вільного часу для накопичення святості. При монастирі може діяти недільна ігрова школа релігійного виховання, так і курси з вивчення комп'ютерних дисциплін. Завданням монастиря буде розвиток сили волі і підпорядкування їй природного і штучного інтелектів. Згодом вольові особистості, котрі пройдуть посвяту в такому монастирі, зможуть засновувати стартапи вищих рівнів: сім'ї, компанії, ба, навіть, здобувати владу.

Тож ласкаво просимо до інноваційного монастиря!

Наші інтереси: 

Створюємо центр стартап-культури на Буковині і в Інтернеті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Ігрова школа релігійного виховання - блискуча ідея! Це має бути пакет комп'ютерних ігор для дітей різного віку:
Дітей,
надію нації,
до аріянства
залучаємо!

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Гарна програма дій!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Але ще треба поміркувати над назвою, бо МІТ у декого асоціюється з Масачусетським технологічним.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Ігрова школа релігійного виховання - блискуча ідея! Це має бути пакет комп'ютерних ігор для дітей різного віку:
Дітей,
надію нації,
до аріянства
залучаємо!

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Для початку залучаю вчителів до навчання, а далі вони навчать учнів.

https://t.me/ETEPHET