Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Основний закон лівих ідеологій полягає в тому, що вони не працюють

Біологи пояснюють, що живі організми адаптуються до навколишнього середовища, однак, політичні ідеології так само адаптуються до соціальної дійсності, яка їх оточує. Основний закон лівих ідеологій полягає в тому, що вони не працюють. Тому ми не повинні дивуватися тому, що ліві зосереджені в навчальних закладах, де ідеям не обов'язково працювати, щоб вижити.

191106osvita.jpg

«Академія - це єдине місце, де правлять повністю суб'єктивні критерії і де домінують ліві»
«Академія - це єдине місце, де правлять повністю суб'єктивні критерії і де домінують ліві»

Академічний світ - це природне середовище проживання напівсирих ідей, крім тих областей, в яких існують реальні критерії оцінки ефективності, такі як математика, інженерія, медицина або атлетика. Саме з цієї причини, дані області людського знання - це прекрасні винятки для тотального домінування лівих в кампусах по всій країні.

Однак, в гуманітарних науках перевірка деструктивності полягає не в тому, чи може вчений продемонструвати будь-які відчутні результати, а в тому, чи залишиться він в моді. До тих пір, поки це відбувається, професора, які вміють справити враження, можуть розраховувати на отримання шестизначних зарплат.

Ви могли подумати, що колапс комунізму в Східній Європі - це вирішальний провал марксизму, але марксисти-академіки в Америці зовсім безстрашні. Їх зарплати та їх викладацькі контракти залишилися недоторканими. Їх теорії продовжують процвітати в класних кабінетах, а їх журнали продовжують засмічувати книжкові полиці в бібліотеках.

Соціалізм взагалі має рекордну кількість поразок, настільки явних, що тільки лівий інтелектуал може ігнорувати або ухилятися від цього факту. Навіть країни, які були колись більш процвітаючими, ніж їх сусіди, виявилися біднішими своїх сусідів після всього лише одного покоління соціалістичної політики. Чи були цими сусідами Гана і Кот-д'Івуар або Бірма і Таїланд, всюди в світі відбувалася одна і та ж історія.

Економічний провал - не найгірше з наслідків. Мільйони убитих Сталіним, Мао і Пол Потом через політичні причини - куди більш похмура реальність.

Люди, які живуть і працюють в світі, в якому є бізнес-конкуренція, спортивне табло, поле битви або операція з порятунку життя, відчувають труднощі в усвідомленні різниці між цим світом і тим, в якому єдиний вирішальний критерій полягає в тому, чи відповідають ваші дії політичній доктрині.

Академія - це єдине місце, де правлять повністю суб'єктивні критерії і де домінують ліві. Підконтрольні їм установи, такі як фонди та музеї, також часто не досліджують нічого, крім того, що однодумці знаходять «захоплюючим» і що дозволяє керівникам цих установ відчувати, що вони «роблять щось важливе». Те ж саме стосується закладів культури, які мимоволі підтримуються платниками податків, такими як Смітсонівський або Національний фонд гуманітарних наук.

Існуючі за рахунок платників податків «громадські» радіо і телебачення аналогічно абстраговані від реальності і також підконтрольні лівим, не тільки в США, а й інших країнах. Всі «панацеї» лівих принесли голод мільйонам людей у країнах, що раніше експортували продовольство, всі їх красиві слова і жахливі реалії, які змусили мільйони покинути свої рідні землі, - ці «панацеї» живуть у громадському телебаченні.

Ці установи, часто повні презирства до цінностей американського суспільства і Західної Цивілізації, - не єдині бастіони лівої контркультури. Ними також є Голлівуд і Бродвей. Хоча шоу-бізнес стикається з фінансовою необхідністю отримати аудиторію, правдивість того, що вони зображують, навряд чи важлива. Якщо вони можуть зробити зображуване пронизливим і сексуальним, то ті, хто скаржиться на історичні помилки та ідеологічну упередженість, можуть бути відкинуті як несуттєві педанти.

Чому ліві здатні витісняти інших людей з цих сфер діяльності? Тому що ті, хто готовий піддати себе випробуванню реальності, будь то бізнесмен або хірург в операційній, мають багато інших місць, де можна працювати і жити. Їм не потрібні спеціальні захищені ніші, в яких можна ховатися і плекати свої ідеї.

Дарвінівська адаптація до навколишнього середовища цілком застосовується не тільки до природи, а й до суспільства. Ви не зможете знайти орла, який живе в океані, або рибу, яка живе на вершині гори, і ви не зможете знайти лівих там, де їх ідеям необхідно пройти перевірку на міцність.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ліві ідеології - це брехня і спокуса. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

зняв капелюха...

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

зняв капелюха...

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Глибокі висновки. Виходить, що ліквідація паразитичних процесів має передбачати також ліквідацію описаних у статті лівацьких ніш.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Ось кудою поширюється отрута.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Усе, що на державних дотаціях, притягує паразитів і схильне до загнивання.

Володимир Світлий каже:
Ось кудою поширюється отрута.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Все моє професійне життя пройшло в такій ніші. Підписуюсь під кожним рядком цієї статті.

Ігор Каганець каже:
Усе, що на державних дотаціях, притягує паразитів і схильне до загнивання.

Володимир Світлий каже:<blockquote class="bb-quote-body">Ось кудою поширюється отрута.</blockquote>

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

У Франції - виправдовується на 200 % !!!
Тут нема жодного здорового культурного осередку...

А якщо трапиться щирий пошук, зразу паразитує його Московія - тобто, ЛІВИЙ ШЛЯХ !

Світ точно відстає від творчого Гартленду -- !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Подяка автору!
Суть цих явищ мені здається глибшою, ніж просто ніші для паразитів - комуністів.
Суть у незнанні законів Всесвіту і неусвідомлених бунтах проти власної нереалізованості в житті.
Це неподобство лікується знаннями. В першу чергу знаннями батьків, які виховують дітей.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Носіями лівих поглядів є переважна частка населення планети. Ця частка охоплює нижчі щаблі соціальної ієрархії. На конкурсі ідей ліві ідеї при голосуванні завжди отримають більше голосів. Професорам-гуманітаріям сплачують великі зарплати через їх популярність серед слухачів їх курсів. Вони притягують гроші не лише до себе, а і до вузів. Більшість людей не здатні сприймати точні науки. Єдиний їх шанс отримати, як вони думають, вищу освіту - це піти у вузи на гуманітарні спеціальності або такі, що тяжіють до них. У популярності лівих ідей немає змови. Це властивість сучасного людства. Природними більшовиками є чернь.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ліві ідеї - це завжди спокуса. Що простіша людина, то більша вразливість до спокус.

До речі, слово "диявол" означає брехун, спокусник, наклепник.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Україна - яскравий приклад лівацької системи. Всі чекають, що держава повинна їм щось дати (субсидії і т.д.). На базарі торгувати легше, ніж щось виробляти, бо виробника душать податками, щоб оплатити тих, хто чекає, що їм мають дати. Плюс ті, що крадуть і корупційні схеми.
Зараза ця пустила метастази у Європу. В ЄС центральною країною є Німеччина. Всі інші члени союзу є її придатками із чітко контрольованими квотами.
Є державна сфера і приватна сфера. У державній можна не перейматися нічим, а у приватній треба жити на роботі. Плюс ще одна верства, яка не працює, живе на соціальні дотації, посилено плодиться, і служить "голосами на виборах". Приватну сферу останнім часом посилено пресують, щоб звести її нанівець. Соціалізм в дії.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Лівий шлях - це шлях до самознищення.