Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Орбан допустив, що ЄС може розколотися через кризу з мігрантами

Категорія:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що ЄС може розколотися, якщо одна його частина буде змушувати іншу прийняти проміграційну політику. Про це сказано у повідомленні на сайті угорського уряду.

190308-viktororban.jpg

Віктор Орбан
Віктор Орбан

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що ЄС може розколотися, якщо одна його частина буде змушувати іншу прийняти проміграційну політику. Про це сказано у повідомленні на сайті угорського уряду.

"Якщо нам дадуть спокій, якщо вони не будуть примушувати нас до ісламізації, Європа і далі зможе жити як клуб вільних націй", - заявив Орбан.

Однак, за його словами, "якщо нас змусять прийняти міграційний пакт ООН або рішення Європейської Комісії, щоб змусити виконувати їх західну політику поступок, розпад не можна виключити".

Орбан наголосив, що він не боїться позовів Єврокомісії з міграційної політики Будапешта.

"Те, що найбільш б'є по нашим опонентам, записано у нашій конституції: Угорщина має християнське коріння", - зазначив прем`єр.

Раніше, лідер право-центристської Європейської народної партії Манфред Вебер висунув ультиматум прем'єр-міністру Угорщини Віктору Орбану через так звану антибрюсельську кампанію.

Нагадаємо, що уряд Угорщини почав рекламну кампанію, яка звинувачує президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера у бажанні "заповнити Угорщину мігрантами" за вказівкою фінансиста й філантропа Джорджа Сороса.

Мінімум 12 партій з дев'яти країн направили листи до керівництва ЄНП з проханням про проведення голосування про виключення партії Орбана або призупинення його членства.

Наші інтереси: 

Зберегти чистоту Європи. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
мігранти
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи