Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оперативна інформація станом на 18.00 06.03.2022 щодо російського вторгнення + відео БЕЗ ЦЕНЗУРИ

Триває одинадцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Не досягнувши успішного просування підрозділів, окупаційні війська, в порушення Міжнародного гуманітарного права, продовжують завдавати ракетно-бомбові удари по об’єктах цивільної транспортної інфраструктури, обстрілювати та вбивати мирне населення.

22022401.jpg

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

В населеному пункті Липці (Харківська область), окупанти забирали телефони місцевих жителів, примушують одягати білі та червоні пов’язки на руку, а на будівлях вивішувати білі ганчірки.

Близько 14-ї години ворог завдав масований ракетний удар по аеропорту "Вінниця", протягом дня не припиняються обстріли Маріуполя, Ірпеня та інших Українських міст і сіл.

У зв’язку зі значними втратами, що мають окупанти з початку війни, з метою залучення добровольців, у Краснодарському краї розпочато приховану мобілізацію, збільшено розповсюдження пропагандистських матеріалів щодо “звірств неофашистів та необхідність знищення фашизму” (дані уточнюються).

Визначені підрозділи Збройних Сил України здійснили контратаку на Маріупольському напрямку і знищили 3 танки, 4 БМП, 2 броньованих машини “Тигр” та близько 30 російських окупантів, 2 загарбники потрапили в полон. Ворог має втрати й на інших напрямках.

Нагадуємо, довіряйте тільки перевіреним джерелам.

Підтримуйте бадьорий стан духу. Дерзайте! Разом переможемо! Слава Україні!!!

На ранок 6 березня було збито 44 ворожих російських літаків та 48 гелікоптерів. На вечір – вже 46 літаків. Вчора був дуже урожайний день, за що треба подякувати стінгерам, які доходять на фронт.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями війни з РФ. Радіємо нашим перемогам, тримаємо бойовий дух!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи